Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Olaz maakt een verschil van Dag & Nacht

Smeren, smeren en nog eens smeren. Ik hoor het mijn moeder nog zeggen. En dan hebben we het niet over zonnebrandcrème… dat was in de tijd dat ik tegen de twintig liep nog niet zo als dat het nu is. Zij had het over smeren tegen een ouder wordende huid en dus rimpeltjes.
Tegenwoordig zit die factor zonnebrandcrème in je dagcrème en vang je dus twee ‘vliegen’ in één klap. Het smeren, smeren, smeren gaat voor mij nog altijd door. Het is belangrijk, op iedere leeftijd, om je huid goed te verzorgen. Te beginnen met reinigen. Maar dat is een ander verhaal en ik wil nu toe naar dag- en nachtverzorging van het gezicht.


Roxeanne is ambassadeur
Beautymerken blijven zich vernieuwen en komen dus vaak met verbeterde producten. En met bekende gezichten om een merk aan te prijzen. Ik denk nu aan Olaz Regenerist 3-Zone voor dagverzorging en Retinol24 voor nachtverzorging, aangeprezen door Roxeanne. Yep, zij heeft inderdaad een mooie, egale en stralende huid.
Zelf aan de slag
Ik ontvang een Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderingscrème, Retinol 24 hydraterende nachtcrème en nachtserum en ga smeren, smeren en nog meer smeren. Okay, eerst het gezicht reinigen en dan de crème gelijkmatig aanbrengen op het gezicht en de hals. Het trekt mooi weg in mijn huid en ik geef toe dat na een week intensief gebruik (dus de dag- en nachtcrème… want voorheen ‘vergat’ ik dat laatste nogal eens) wordt mijn huid zichtbaar gehydrateerd en verstevigd en zullen de rimpels (beetje bij beetje) vervagen.


Sleeping Beauty at night
Okay, dan nog wat meer informatie voor beauty lovers en liefhebbers van gewoon net even wat meer info. De Olaz Regenerist Retinol24-producten bevatten méér actieve retinol dan een aantal concurrenten die een blend van twee retinols aanbieden - retinyl propionate en retinol. Daarbij is de unieke formule dusdanig geoptimaliseerd dat de retinol superstabiel is en ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten van begin tot eind diep in het huidoppervlak kunnen doordringen. Deze complete nachtlijn zorgt ervoor dat jouw huid tot 24 uur lang gehydrateerd wordt. En dat biedt zichtbare verbetering op het gebied van fijne lijntjes, rimpeltjes, gladheid, helderheid, stevigheid, donkere vlekjes en poriën. Slaap & Straal, want jouw nachtelijke beauty-regime was nog nooit zo gemakkelijk en betrouwbaar. En wel zo fijn, Regenerist Retinol24 producten zijn geschikt voor IEDER huidtype! 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama geeft 2x een fijn Olaz-pakketje weg!

Nog even iets meer over de campagne met ambassadeur Roxeanne. Dat ging vooral ook over de lente en zomer periode waarbij een SPF natuurlijk belangrijk is. Zij smeert met de Olaz Regenerist Whip SPF30.


Whip SPF30
Uit verschillende Olaz-studies is het gebleken: door onbeschermde blootstelling aan UVstralen verandert de genexpressie van de huid. Dit is significant waarneembaar bij vrouwen van 30 tot 40 jaar ten opzichte van de huidconditie van 20-jarigen. Dit benadrukt het belang van het onder alle omstandigheden goed beschermen van de huid tegen UV-stralen.

Het nadeel van zonnebescherming is dat deze vaak zwaar, vettig of plakkerig aanvoelt op de huid. Olaz introduceerde daarom Regenerist Whip SPF30: de éérste complete huidverzorging met UV-bescherming die zo licht als lucht aanvoelt op de huid. Deze grootste Olaz-innovatie in tien jaar hydrateert de huid en vermindert tegelijkertijd de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Ook verbetert deze dagcrème de elasticiteit en stevigheid, waardoor de huid een gelifte look & feel krijgt. Daarnaast herstellen de oppervlaktecellen van de huid dankzij het Amino-Peptide Complex II.

Wij geven 2x een fijn Olaz-pakketje weg!

Wil jij het verschil van Dag & Nacht met Olaz ervaren?

Vraag: Olaz Regenerist Retinol24 geeft zichtbare verbetering. Op welk gebied? (noem er minimaal twee) EN omschrijf waarom juist jij graag dit pakketje wilt winnen.

 

Winnaars: Marloes P uit Maarn en Emmy B uit Houten.