Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Comfortabel in biokatoen

Soms heb je van die kledingstukken die amper de tijd krijgen om in de kast te hangen. Ze zijn gewoon te fijn om niet te dragen. Dat heb ik dus op het moment met jurk Magica. Tja, met zo’n magische naam vraag je er ook wel een beetje om. Ik heb Magica in de kleurstelling zwart biokatoen met een groene rits. Deze jurk in A-lijn draagt zo comfortabel en kan ik zowel naar een netwerkbijeenkomst dragen als gewoon achter de computer. Dus ideaal.
Retro details
Mijn jurk kun je sportief noemen, en heeft ook nog eens retro details. In de omschrijving van ZenDee staat: “De sportieve zwarte jurk heeft een blauwe rits middenvoor en een kraag. De jurk heeft een breed striklint en retro zakken met een blauwe knoop.” Ik vermeldde hierboven al dat mijn rits groen is, in mijn ogen is het ook die kleur… maar je mag het ook groen-blauw noemen. Zelf had ik verwacht dat de knoop op de zak (superhandig) en de rits in dezelfde kleur waren, maar dat is niet zo. Ach, het is een speels retro-effect.


De stof is wat dikker en dus lekker warm. Zefanja van ZenDee vermeldt: “De ritsjurkjes zijn een tikje duurder als normaal, maar doordat we limited editions maken in Nederland en de prijzen voor grondstoffen stijgen kunnen we helaas niet anders.” Ik vind het die prijs trouwens meer dan waard! Het jurkje is er trouwens ook in de kleurstelling donkerblauw met rood.