Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Eigen geurtje

Welk geurtje draag jij vandaag? Fris, fruitig, pittig of zwaar. Iedere dag iets anders? Met de carrousel van Otentic Parfums kies je gewoon jouw geur van de dag. Zie het als een persoonlijke parfumgarderobe en kies wat er deze dag aan geur bij jou past. De handige, kleine flesjes gaan ook nog eens makkelijk mee in je tas. Er zitten vijf flesjes met 8 ml verstuiver in de carrousel.

Naar de winkel

Je kunt in de Otentic winkel je eigen geur samenstellen. Loop gerust binnen in de winkels in Haarlem, Amstelveen, Antwerpen en Gent en ga ruiken en selecteren. Iedere geurstijl heeft zijn eigen ‘parfummeubel’ met daarin acht geuren - elk gepresenteerd in hun meest pure vorm in een speciaal voor Otentic ontwikkeld parfumglaasje.

Ruik de intensiteit en beoordeel op een schaal van 1 (meer toegankelijk) tot 8 (meer uitgesproken). Ontdek samen met een parfumadviseur waarom bepaalde parfums je juist aanspreken en welke geurstijl het beste bij je persoonlijkheid past. Superleuk om te doen! Gewoon alleen of met een vriendin... ook erg leuk om met een groepje samen te doen. Een gezellige activiteit (ik deed het samen met mijn tienerdochter) waar je een fijne eigen geur aan overhoudt.

Na onze belevenis meldde ik dit al op Facebook GaafvoorMama: Parfume fitting bij Otentic Perfumes. Ik was met de tiener dochter in Haarlem waar wij in de Barteljorisstraat in de Otentic Perfumes winkel alle 73 geuren hebben geroken, en een selectie hebben gemaakt. De allerfijnste geuren bleven over, waaruit ik weer heb gekozen met behulp van de lieve medewerkers.
Na ruim 1,5 uur stapten we met een persoonlijke parfum naar buiten. Wat een beleving. Genieten!
De winkelformule is zo ontworpen dat je snel en eenvoudig de geurreis kunt doorlopen om tot je favoriete parfum te komen. Kijk maar op otenticperfumes.com