Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Happy op Happy Spirit Days

Alleen al de naam 'Happy Spirit Days' maakt mij vrolijk. Nieuwsgierig als ik ben ging ik het eerste jaar van dit charmante festival in mijn uppie naar Happy Spirit Days (het was toen 2017). Ik genoot!

Blij en met rust in mijn hoofd kwam ik aan het eind van de dag weer thuis. En dat terwijl ik er niet zo van houd om alleen naar een festival te gaan. Eigenlijk, om sowieso naar een festival te gaan. Ik vind het vaak te druk, te veel. Maar Happy Spirit Days past mij als een jas.

Het tweede jaar ben ik samen met een vriendin naar het festival gegaan! Wel zo gezellig en wat was het een fijne dag. Ik mocht er zelfs op de harp van Leona spelen en we deden een yoga work-out met Afke, we genoten van gezonde salades én ik kocht er een prachtig armbandje met heilige kralen.

In 2019 is Happy Spirit Days er gelukkig weer! Reken maar dat ik weer van de partij ben op 21 of 22 of 23 juni 2019. 

Wijze woorden, swingende sessies, gezonde hapjes en drankjes en ‘life-changing’ workshops.

Het festival in Blaricum belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar vind je mooie producten. 

 


Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras (rondom een boerderij in Blaricum).

Op het festivalterrein kun je in de Happy Garden genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of relaxt zitten om een espresso of latte van biologische koffiebonen te drinken. Happy Spirit Days is een kleinschalig festival.

 

Bij het bestellen van je toegangskaart kun je ook drie workshops reserveren. Kies je voor een ademsessie in de stiltetent, voor Kundalini yoga met gong in het tuinhuis, voor een workshop Soul Retrieval van Jesse van der Velde in het intieme atelier, of voor een lezing van reïncarnatietherapeut Maarten Oversier in de hooiberg? Of nog heel veel andere workshops. Ik ga dit jaar voor een sound healing ligconcert, interactieve geurworkshop en etherische oliën en handmassage. Er valt zoveel te kiezen.

Met een prachtig programma is de keuze dit jaar groter en gevarieerder dan ooit. Boek snel je ticket, dan ben je verzekerd van jouw favoriete workshops.

Wil je meer weten en lezen? Check www.happyspiritdays.nl.

AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag entreekaarten voor Happy Spirit Days weggeven! 

Hoe maak jij kans op 2 kaarten?

Laat op het formulier weten wat jou zo aanspraakt aan dit festival. Oh en ook fijn, als je het bericht op Facebook GaafvoorMama in ieder geval een like kunt geven.