Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

De nacht is de beste periode voor herstel

 

 
Voor ik ga slapen smeer ik acht van de tien avonden een nachtcrème op. Ik vergeet dus wel eens een avond. Terwijl ik weet dat het voor mijn huid een gemiste kans is. Juist ’s nachts heeft je huid ‘voeding’ nodig.
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die niet voldoende slaap krijgen (dat heb jij bij gemiddeld minder dan 8 uur per nacht), kampen met een lagere cel energie gen activiteit. Dit effect is vooral te merken bij vrouwen vanaf 40 jaar (daar val ik al een paar jaar onder). Op basis van deze kennis, kan gesteld worden dat de nacht de beste periode is voor de huid om te herstellen en te revitaliseren. Dus, kom op… smeren!
De test
Toen ik dus het aanbod kreeg om de nieuwe Olaz Regenerist Overnight Miracle Firming Mask te proberen, greep ik die kans aan. Dit masker legt een perfecte basis voor een steviger en jonger ogende huid overdag. Dat klinkt als een mooie zin... maar werkt het ook?
Terwijl je droomt
Ik smeer het nachtmasker op voor ik naar bed ga. Het smeert lekker weg, voelt niet vettig en trekt goed in. Het gaat de goede eigenschappen van een vochtinbrengende crème combineren met een gemakkelijk af te spoelen masker in één verzorgingsproduct! Ik stap in bed en slaap met het masker op. Natuurlijk tref ik de volgende ochtend geen metamorfose als ik in de spiegel kijk, maar mijn huid voelt wel aangenaam zacht.
Overdag
Ook ga ik aan de slag met een fijne dagcrème, want ik heb zelf het gevoel dat ik overdag ook echt wel wat extra’s kan gebruiken. In de winter voelt mijn gezicht droog (vanwege de verwarming binnen en kou buiten) en in de zomer eigenlijk precies hetzelfde (maar dan vanwege de zon en warmte buiten). Om het setje compleet te maken en ik niet met diverse merken wil smeren ga ik aan de slag met Olaz Regenerist 3-zone.
Zowel met het serum als de Regenerist 3-zone anti-verouderingsdagcrème. Er zijn bewezen resultaten dat de huid in 5 dagen en nachten tot twee keer sneller herstelt. Deze aanpak zorgt in 4 weken tijd voor een tot wel 10 jaar jonger ogende huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels.
Het lijkt een promo-praatje, maar ik krijg niet betaald voor deze tekst, ik ben gewoon enthousiast. De prijs-kwaliteit vind ik prima en ik ben dus bij met het mask en de crème. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Mama geeft 3 setjes weg met Olaz Regenerist 3-zone anti-verouderingsdagcrème en Overnight Miracle Firming Mask. 
 
Verder resultaat:
Ik blijf het nachtmasker proberen en de krachtige formule gaat de zichtbaarheid van lijntjes en rimpeltjes langzaam, maar toch echt zeker, reduceren. Ik zie verschil na een paar nachten. Of wil ik dat gewoon heel graag?! Anyway, mijn huid wordt door het nachtmasker optimaal gevoed en verzorgd, terwijl tegelijkertijd de huidhydratiebarrière wordt versterkt. 
 
Ik ben niet de enige die resultaat ervaart. Uit onderzoeken blijkt dit:
De resultaten na slechts één week huidverzorging met het Olaz nachtmasker:
• 77% zegt dat hun huid ‘gelift’ aanvoelt;
• 80% zegt dat hun huid de energie boost krijgt die nodig is;
• 81% bevestigt dat hun huid steviger aanvoelt
 
De potjes zijn naar de drie winnaars verstuurd.