Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Roosje op het doosje

 

Soms zie je een product waarbij je direct denkt: hebben!
Nou heb ik dat zelf niet zo heel vaak bij make-up, maar dit keer dus wel… toen ik Rock & Rose 3D eyeshadows zag. Waarom? Op de goudkleurige eyeshadow en highlighter doosjes is een schitterende rode roos te vinden. Niet zomaar iets… het is een geborduurde designerapplicatie. Wauw!
En dan de kleuren, ook al zo’n wauw-factor:  De 3D eyeshadows in Audacious Gold, Irriverent Bronze (vooral deze!) en Black Vibes stralen mij tegemoet. De highlighter heeft een mooie, lichtroze tint met de naam Indescent Rose Gold.
Geborduurde  rozen
De nieuwe collectie van Pupa Milano heet Rock & Rose en vind ik een ware must have en een goede cadeautip. Alleen al vanwege die geborduurde rozen op het doosje.
De metalmatt lip fluid kent drie rood-tinten (insolent red - true Ruby en rebel Burgundy) en metalmatt nagellak met sprankelende deeltje geeft een multidimensionaal effect.