Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Spirit of Winter op Paleis Het Loo

 

Het wordt weer eerder donker en dus kan de sfeerverlichting ’s avonds gezellig aan. Geurkaarsjes op een mooi dienblad, smakelijke hapjes erbij. Relaxen maar. De herfst en winter hebben ook zo hun pluspunten. En dan, langzaam naar de kerstperiode toe voor nog meer gezelligheid in huis.
Kom bij de betoverende Buitenfair Spirit of Winter, inspiratie opdoen. Van 14 t/m 18 november 2018 is deze winterfair te vinden in de lanen van Paleis Het Loo. Gezellig!
Koninklijk
Heerlijk wintershoppen en rondsnuffelen bij ruim 160 specialisten, smaakmakers en trendsetters in de lanen van Het Loo! Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking’ sessie of kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstratie…
Maak een praatje met Butler Paul
Over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ kan Butler Paul je alles vertellen! Butler Paul bekend van TV en verbonden aan ‘The International Butler Academy’ vertelt je leuke weetjes over ‘tafeletiquette’ zoals tafelschikking, servetten vouwen of wijn schenken. Wie weet reikt hij jou met zijn witte handschoenen een glas champagne aan want Butler Paul demonstreert ook hoe je een fles Champagne sabreert ofwel met een sabel ontkurkt! 
 
Wat maak je nog meer mee bij Spirit of Winter op Paleis Het Loo?

• Fashionshow in de Galerij van de Koninklijke stallen
Geniet onder het genot van een warm drankje met lekkernij van de Fashionshow van onze standhouders. Gecharmeerd van een outfit? Dan kun je deze meteen naloop in de stand van de standhouder nog eens rustig bekijken.
 
• Kijk de kunst af bij Sanfleur’s Bloem & Groen demonstratie
Sandra Maaijen van Sanfleur geeft een aantal keren per dag een inspirerende Bloem & Groen demonstratie vol tips & tricks hoe je binnen én buiten kan opfleuren met een krans of bloemstuk. De speciale materialen die zij hiervoor gebruikt zijn ook bij Sanfleur te verkrijgen.
 
• De HofKeuken
Ook dit jaar zijn er weer vier toppers in de HofKeuken! Bjorn, Nel, Anne en Peter geven je ‘een kijkje in hún keuken’ en hebben de lekkerste recepten en tips voor de feestdagen. Kijken, ruiken, proeven en genieten tijdens de ‘live cooking’ sessies én natuurlijk mag je ze álles vragen!

 
Data & Openingstijden:
Woensdag 14 t/m zondag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur.
m.u.v. vrijdag 16 en zaterdag 17 november ook geldig tot 20.00 uur, dagkaart is geldig tot 20.00 uur
Met een Spirit of Winter bij Night ticket heb je vanaf 16.00 uur toegang tot de Fair.
Museum Paleis het Loo is gesloten i.v.m verbouwing! De koninklijke stallen en de tuinen zijn te bezoeken.