Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Mamma Mia! Here We Go Again

 

Hebben jullie ook zo genoten van de liedjes van ABBA, ofwel toen het Zweedse viertal hit na hit scoorde, of tijdens de meezing-film of misschien wel van de musical. Heerlijk. Zingen en swingen.

Weer naar de bios

Als jij toen net zo hebt genoten als ik, noteer dan 19 juli 2018 alvast in je agenda, want dan komt er een nieuwe Mamma Mia! film in de bioscoop. De titelsong heb ik in ieder geval vandaag al in mijn hoofd en zing ik lekker hard mee.

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.
Ik wil Mamma Mia! Here We Go Again zeker meemaken! Op naar de bios… wedden dat ik niet stil kan blijven zitten.
 

Maar eerst... 
AFGELOPEN / Geef ik twee Mamma Mia! pakketten weg. 
 
 
 
 
 
 
 
Good to know:
De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Het Mamma Mia! pakket bestaat uit: 
Een beach bag, een t-shirt en de DVD Mamma Mia! The Movie.
 
Noteer op het formulier welke ABBA hit jij graag meezingt.