Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Mamma Mia! Here We Go Again

 

Hebben jullie ook zo genoten van de liedjes van ABBA, ofwel toen het Zweedse viertal hit na hit scoorde, of tijdens de meezing-film of misschien wel van de musical. Heerlijk. Zingen en swingen.

Weer een film!
Wat jammer dat ik de film MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN Sing-Along Edition afgelopen zomer in de bios heb gemist. Maar alles komt goed… vanaf 21 november is de film verkrijgbaar op 4K Ultra HD, Blu-rayTM, dvd en Digital voor dé meezing thuiservaring.
Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA.
 
Op het magische Griekse eiland Kalokairi is er een hernieuwde kennismaking met de geliefde personages, hun emotionele zoektocht naar liefde, vriendschap en familiegeluk en de gebeurtenissen die tussenin plaatsvonden. En dat allemaal op de maat en melodie van Abba-klassiekers als When I Kissed The Teacher, Fernando en Dancing Queen.
Van het bonusmateriaal word ik ook heel blij!
Vooral de weggelaten/verlengde songs en scènes met commentaar van regisseur/scenarist Ol Parker. Zing lekker mee met de Enhanced Sing-Alongs: One Of Us; Why Did It Have To Be Me?; I Have A Dream; Knowing Me, Knowing You, natuurlijk Mama Mia en vele andere songs uit de film.
 

In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.
Mamma Mia! Here We Go Again wil je zeker meemaken! Wedden dat je niet stil kunt blijven zitten...
 
 
Good to know:
De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie.

Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).