Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Rozen, voor op je gezicht

Een presentatie van het Engelse merk Dr. Organic leerde mij meer over natuurlijke ingrediënten, de beste, duurzame, natuurlijke extracten, milieubewuste en vegan beautyproducten en het uitgebreide, unieke assortiment van het merk. En dat alles, altijd, met respect voor onze planeet.

Ik kreeg heel veel collecties te zien, in een prachtige setting en ik maakte heel wat foto’s. De producten met aloe vera, charcoal, cocoa butter, hemp, lavender, manuka honey, Moroccan Argan oil, tea tree en virgin coconut waren prachtig gepresenteerd en zagen er heerlijk uit. Nog heerlijker, ik heb een aantal beautyverzorgingsproducten van Dr Organic uitgetest.

 

Rozen

Of het nou door de kleur van de verpakking kwam (mijn favoriet: rood) of door de informatie over rozenproducten in schoonheidsverzorging, ik viel voor Rose Otto. De producten met Organic Rose Otto bevatten al het goede van de roos voor de perfecte gezichtsverzorging. De extracten uit de rozenblaadjes hebben een kalmerende werking en geven de huid tevens een energieboost waardoor processen als de aanmaak van collageen worden gestimuleerd. Daarnaast is Rose Otto geschikt voor alle huidtypen, dus ook de gevoelige huid. En onder die laatste categorie val ik.

Dag en nacht

Ik ging dag en nacht aan de slag met crème. Dat wil zeggen de Dr Organic Roos Nachtcrème en Dagcrème. In de potjes zit natuurlijk de verkwikkende, biologische Rose Otto olie. De aromatische essentiële olie geeft een fijne geur aan de crème en het smeert soepeltjes weg. En trekt snel in. Dat voelt fijn op mijn gezicht. Het dringt door tot in de onderhuidse lagen van de opperhuid, waardoor de huid gehydrateerd en gevoed wordt. Dat wil ik!

 

Anti-aging

Wat zit er nog meer in de potjes? Gecombineerd met een mix van bioactieve, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder menyanthes trifoliata (een waterplant, klinisch getest voor haar anti-aging eigenschappen). Op de verpakking staat ook: anti-aging, moisurishing en rejuvenating.

Exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.