Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Pioenen… om te zoenen

Ik ben dol op de pioenroos! De Italiaanse pioenroos trekt nu mijn aandacht… want de koningin onder de bloemen is onderdeel van het Ti Amo Italia project van Collistar. Zij vindt de hydratatie opnieuw uit met haar nieuwe lijn; IDRO ATTIVA® 72H detox hydratatie. Deze pioenroos met haar 100% Italiaanse hart, bevat een kostbaar plantenextract dat de huid regenereert en werkt als antioxidant.

Schoonheid
Tussen de bloemblaadjes en de wortels zit de essentie van schoonheid verborgen. Het ras dat Collistar heeft gekozen komt uit Lazio, een vooraanstaand botanisch centrum, een belangrijk studie- en kweekcentrum van deze bloem. Collistar gaat de strijd aan tegen oxidatieve stress, ten gevolge van vervuiling; één van de grootste trends op het gebied van huidverzorging wereldwijd.
Icoon
Ik kijk in het speciaal naar de icoon van het merk: DEEP MOISTURIZING Cream. Nu in een vernieuwd jasje met dezelfde onmiskenbare supergladde textuur en dezelfde geur, maar nu nog effectiever. Een rijke en geconcentreerde crème die de huid versterkt, beschermt en zorgt voor een langdurige hydratatie tot wel 72 uur. Trouwe consumenten, die dit product tot een succes hebben gemaakt, krijgen dezelfde crème terug, maar dan met een nog beter presenterende formule. Geschikt voor alle huidtypes ook voor de extreem droge huid.