Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Super de luxe


Ieder voor- en najaar komt Suzanne Vermeer met een nieuwe zomer thriller. De boeken lezen heerlijk weg, of anders gezegd; ze moeten in één ruk uit. Okay, het zijn geen met bloed doordrenkte horrorverhalen, maar spannend vind ik de Vermeer’s wel. Dé zomerthriller van 2018 heet Super de luxe en ik moet zeggen: “spannend tot het eind en – hoe kan het haast anders – een onverwachts einde”.
Op stap met rijke tweeling
Het verhaal steekt – vind ik – sterk in elkaar en is echt van deze tijd. Emma, een Nederlandse vlogster, besluit een time out te nemen en gaat naar de Franse Rivièra om uit te rusten én het festival in Cannes te bezoeken. Daar tijdens haar break, ziet zij op een zonnig terras een knappe Italiaan. Ze valt als een blok voor Alessandro, die ook nog eens uit een steenrijke familie komt. Hij nodigt Emma uit om samen met zijn tweelingzus Sofia Onesti naar hun luxe penthouse in Monaco te gaan. Een paar dagen gaat zij op stap met de rijke tweeling, tot zij na een te gezellig feest alleen wakker wordt in het verlaten penthouse.
Op onderzoek
Ze is gedrogeerd dat is duidelijk, maar waarom zijn de Onesti’s vertrokken? De journaliste in Emma wordt wakker en zij gaat op onderzoek uit en zo belandt zij bij een écht Onesti… samen gaan zij op ontdekking en de vraag is of dat goed afloopt. 

AFGELOPEN  - Gaaf voor Mama mag van uitgeverij A.W. Bruna het boek Super de luxe van Suzanne Vermeer weggeven. 
 
Maak kans op deze Super de Luxe thriller!

Wat kost dit zomerse boek bij Bol.com en van wie is de pseudoniem Suzanne Vermeer?
 

De winnares woont in Deurne.