Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Tips van GaafvoorMama ontvangen?

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Met beide voeten in het boerderijgras

Vorig jaar ging ik in mijn uppie naar een bijzonder festival: Happy Spirit Days. Ik genoot! Vrolijk en met rust in mijn hoofd kwam ik aan het eind van de daga weer thuis. En dat terwijl ik er niet zo van houd om alleen naar een festival te gaan. Dit jaar ga ik dus samen met een vriendin! Wel zo gezellig. We kijken er enorm naar uit... 

Wijze woorden, swingende sessies, gezonde hapjes en drankjes en ‘life-changing’ workshops.

Met het succes van de eerste editie nog vers in het geheugen, staan de Happy Spirit Days 2018 alweer voor de deur. Het charmante festival in Blaricum belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar vind je mooie producten.

Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd met beide voeten in het boerderijgras (rondom een boerderij in Blaricum).

Gaaf voor Mama gaat een dagje relaxen, luisteren en genieten bij Happy Spirit Days. Wil jij dat ook? Komt dat even goed uit... want we geven 10x 2 kaarten weg!! 

 

Op het festivalterrein kun je in de Happy Garden genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of relaxt zitten om een espresso of latte van biologische koffiebonen te drinken. Happy Spirit Days is een kleinschalig festival op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Wil je meer weten en lezen? Check www.happyspiritdays.nl.

Maak kans op 2 kaarten!

Wil jij gratis naar Happy Spirit Days...

Reageer dan op Facebook Gaaf voor Mama waarom jij kans wilt maken op kaarten. (ik geef hier 2 kaarten weg)

of

Laat op Instagram Gaaf voor Mama bij de foto van Happy Spirit Days een reactie achter.

of

Vul op het formulier in waarom jij graag naar dit mooie event wilt EN wat de entreeprijs voor 1 dag is - zie www.happyspiritdays.nl.

 

EN DAN DIT NOG - Let op onze regel:
Meedoen is eenvoudig... je vult het antwoord op de vraag in bij 'antwoord'. 
 
Alleen leden van onze tips per mail (de nieuwsbrief dus ;-)) kunnen kans maken op de prijs. Sta je al ingeschreven, dan kun je gewoon ook 'ja' invullen want per mailadres ontvang je ons bericht 1x.
Ik ontvang nog altijd veel inzendingen die niet volledig zijn ingevuld of een heleboel keer achter elkaar.
Ik wijs je erop dat het geen zin heeft om onvolledig op de acties te reageren. Ik trek alleen een winnaar uit de inzendingen die volledig en juist zijn.
 
Meer winacties? Kijk eens bij www.prijsvragen.nl 
 

Powered by BreezingForms

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.