Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Verlichting bij symptomen van Prikkelbare Darm Syndroom

Wat is het toch vervelend als je na het eten van – ik noem maar wat; borrelhapjes, gebak, kaas, een chocolade dessert – ontzettend last van je buik krijgt. Ik heb dat regelmatig en dan voel ik eigenlijk letterlijk mijn darmen heel hard hun best doen. Het kan twee kanten op gaan, maar met beiden zit ik dan eindeloos op het toilet: 1. Alles wil in één keer mijn darmen weer verlaten (tja, een soort van diaree) of 2. Alles blijft eindeloos lang binnen (ai, obstipatie).
Ik weet het, ik ben echt niet de enige en veel vrouwen herkennen zich vast in bovenstaande. Het heeft een naam: het prikkelbare darm syndroom (PDS). Het kan door je huisarts worden vastgesteld.


Een detox
Ik heb wel eens een detox gedaan en dan had ik een poos geen last van mijn darmen.

Blij verrast was ik dus toen ik een commercial van DETOXNER® PDS zag. Met dit product verlicht je de symptomen en wordt de balans in de darmen weer teruggebracht. Tijd dus voor een test. Ik ontvang een verpakking DETOXNER® PDS 5-daagse kuur en ga – na nog wat verjaardagsfeestdagen – aan de slag. Eerst lees ik de gebruiksaanwijzing nog even aandachtig door, want drie jaar geleden is mijn galblaas verwijderd en ik wil zeker weten dat ik de kuur dus mag doen. Er staat niets vermeld dat het niet mag, dus ik ga van start.
5-daagse kuur DETOXNER® PDS
De uitleg is vrij simpel. Ik ga vijf dagen achter elkaar het product gebruiken en start meteen met één glas van de mix op een lege maag. De dag door drink ik nog vier glazen DETOXNER-drink.

Ik maak de drankjes zelf, met de zakjes en tabletten uit de verpakking. De DETOXNER®-mix maak ik ’s ochtends in mijn pyjama – nog een beetje slaperig - aan het aanrecht in een glas water waarin ik een zakje meng. Ik vind het wel lekker gewoon met water, maar het mag ook met vruchtensap. Je drinkt het glas met de mix in één keer op en daarna neem je nog een glas water of sap.


Vervolgens gaat mijn dag gewoon verder. In de bijsluiter staat dat ik koffie (ah, jammer!), alcohol en (rood) vlees moet vermijden en lichte maaltijden moet eten. Dat doe ik dus. Bij het ontbijt, lunch en avondeten drink ik de DETOXNER®-drink. Deze maak ik ook weer zelf met een tablet welke ik oplos in een glas water.


Dan gebeurt er…
De dag door drink ik de aanbevolen 1,5 liter water en doe gewoon mijn werk. De eerste dag merk ik dat mijn darmen druk in de weer zijn en dat ik wat vaker een windje (bloos) moet laten. De tweede dag heb ik een vol gevoel, alsof ik niet hoef te eten. Dat lijkt gunstig (wie weet gaat er ‘vanzelf’ een kilootje af) maar het is één van de mogelijke bijwerkingen en het verdwijnt op dag drie inderdaad ook weer.

Het effect van de DETOXNER® PDS is ook merkbaar aan de ontlasting, het ruikt anders en ik moet vaker. Dat is, zo lees ik in de gebruiksaanwijzing, de zuiverende werking op het darmstelsel.
Ik vind de 5-daagse kuur goed te doen en ik merk op de vijfde dag dat ik fitter ben. En hoe raar het misschien ook klinkt, alsof mijn darmen weer prettiger in mijn lichaam zitten. Letterlijk en figuurlijk verlicht (en ontdaan van stress in de darmen).
Zo werkt DETOXNER® PDS
DETOXNER® PDS is een natuurlijk product dat zorgt voor een optimale darmfunctie en evenwichtig darmstelsel. Je kunt het steeds gebruiken wanneer PDS opspeelt of om symptomen te voorkomen.

De producten zijn gebaseerd op het gepatenteerde 2QR-complex afkomstig uit planten, wat schadelijke bacteriën neutraliseert. Ook bevat het plantaardige vezels die de activiteit van de darmen stimuleren, waardoor de consistentie van de ontlasting wordt verbeterd. De prebiotische ingrediënten fungeren als ‘krachtvoer’ voor goede bacteriën om zo het evenwicht van de darmflora te herstellen. Een complete aanpak met DETOXNER® PDS, waarvan je het resultaat al vanaf dag één kunt merken!


Het verlicht de symptomen en brengt de balans in de darmen weer terug. Het zuivert de darmen en herstelt een gezonde darmflora.
Ik ben tevreden na de 5-daagse kuur.

Ik begon met deze uitgebreidere DETOXNER® PDS omdat ik echt het effect wilde ervaren. En dat is er! Ik kan mij voorstellen dat ik eens in de aankomende zoveel tijd de kuur zal doen. Er is overigens ook een 30-daagse kuur beschikbaar.

Wil je meer lezen over de producten? Kijk dan op www.detoxner.nl.
Het is bestemd voor volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder. Oa verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Trekpleister, G&W en DA.