Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Tintje met Marc Inbane Le Teint

Pfff, na deze wintermaanden ziet mijn gezicht er zó licht (lees: wit) uit. Daar mag wel een kleurtje op. Komt het dan even goed uit dat ik één van de twee nieuwe producten van Marc Inbane mag testen. De afgelopen maanden is het Nederlandse beautymerk druk bezig geweest met de ontwikkeling en productie van een aantal nieuwe producten. De eerste twee producten: Le Teint & La Hydratan.
Gezichtscrème
Ik krijg de keus uit:
La Hydratan, een luxe vochtinbrengende gezichtscrème voor dagelijks gebruik die de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf beschermt.
Le Teint, een luxe vochtinbrengende getinte dagcrème voor dagelijks gebruik. Le Teint zorgt gelijk voor een stralende en gebruinde huid gedurende één dag en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Le Teint testen
Ik heb gekozen voor het getinte product, juist om mijn bleke, winterse gezicht wat meer kleur te geven.
Ik ontvang de verpakking en maak het mooie zwarte doosje open. Ik pomp uit de glazen flacon twee druppels dagcrème op mijn vinger. Oei, dat ziet er best donker uit. Zeker voor zo’n bleekscheet als ik.
Een beetje bezorgd smeer ik de crème op… het smeert comfortabel weg en verspreid zich makkelijk op mijn wangen.
Gelukkig, geen rare donkere kleur op mijn gezicht waarbij je direct denkt ‘hé, dat is zelf bruinende crème’. Mijn gezicht krijgt juist een fijn, iets getint tintje en wordt egaal van kleur.

Ik ben blij met dit nieuwe product en ik zal het zeker de komende periode gebruiken! Dadelijk omschrijf ik meer voordelen van Le Teint, maar nu eerst…
 
 
 
Voordelen Le Teint:

Je krijgt gelijk een stralende en gebruinde huid.

De dagcrème kan zelfstandig worden gebruikt voor een natuurlijke dekking, of in combinatie met concealer en poeder.

Een langer behoud van je teint doordat Le Teint (maar ook La Hydratan) het innovatieve ingrediënt Ronacare Bronzyl bevat, die ervoor zorgt dat:
• de bruine kleur die je al hebt langer behouden blijft
• je sneller bruin wordt
• je natuurlijke beschermingsmechanisme wordt geactiveerd waardoor je minder snel verbrandt
 
Verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming (SPF 10), dus voorkomt schade door UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Dankzij een hoge concentratie Sheabutter en een Hygroplex® NMF-complex, die de vochtbalans perfect optimaliseren voor een ultra zachte en soepele huid, bescherming tegen fijne lijntjes en rimpels.

Dermatologisch getest, veganistisch en vrij van parabenen.

Geschikt voor alle huidtypes.

Olievrije formule.

Airless verpakt. Hierdoor zijn er geen extra conserveringsmiddelen nodig voor de langere houdbaarheid.
 
Ik ben blij met dit nieuwe product van Marc Inbane.
Mijn huid voelt zacht. Zelfs na een middag wandelen in de vrieskou en thuis weer met warme lucht uit de verwarming er op, voelt mijn gezicht aangenaam soepel. En dat terwijl ik een gevoelige huid heb! Le Teint geeft niet alleen een fijn tintje, maar mijn huid gaat er ook van stralen. Fijn!