Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Fijne voordelen van een peeling

Het reinigen van mijn gezicht… ik neem er soms de tijd niet goed genoeg voor. En dat vind ik best suf van mijzelf. Okay, toen de kinderen nog echt heel jong waren kwam ik er in de ochtend niet aan toe en was ik ’s avonds te moe. Maar toch, toen pakte ik ieder weekend mijn badkamermoment en smeerde ik mij in met body lotion en deed ik een masker op. Nu de kinderen 9 en 12 jaar zijn, heb ik eigenlijk wel tijd om mijn gezicht nog beter te verzorgen, maar ik vergeet het. Dom!

Dus toen ik van Payot twee nieuwe peelings ontving, heb ik mij stellig voorgenomen om twee keer per week deze gezichtsproducten te gebruiken. Want, met een peeling wordt de uitstraling geboost en de huidstructuur verfijnd. De huid is zacht, glad en de teint is egaal.

Met frambozen
Ik test de Gommage Douceur Framboise van Payot. Een gel-in-olie peeling, geschikt voor elk huidtype.
Het ruikt prettig, licht zoet. In de, op de huid smeltende, gommage zie ik frambozenpitjes. En dat voel je als een zachte peeling op de huid. Ik neem een hoeveelheid van een noot op droge handen en ik masseer in 8-vormige bewegingen de geltextuur op mijn gezicht (ogen vermijden!). De textuur verandert tijdens het masseren in een heerlijke olie die de huid bevrijdt van onzuiverheden zonder haar aan te tasten.
Bij het afspoelen met water ontstaat een romige melk die de huid zacht, stralend en comfortabel maakt. Wauw, dat voelt fijn en ziet er vooral ook fijn fris uit!
 
De PEELING OXYGÉNANT DÉPOLLUANT is een bruisend schuim met nieuwe huid effect.

Ook deze peeling ruikt fijn fris. Wat doet het? Dit peelende masker met oxigenerende, ontgiftende en reinigende werking is een waar verfrissend bad voor de doffe en verstikte huid.
Geschikt voor alle huidtypen, met name voor de grove huidstructuur.
De roze gel zonder korreltjes heeft een subtiele, fruitige geur en verandert in een wit schuim dat vervliegt op de huid.

Lees nog meer over de nieuwe peelings op Payot.nl!