Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zachte geur, zachte huid

Brrrr, winter! Okay, ik houd ook van de winter hoor… als er sneeuw en/of ijs ligt en de lucht blauw is en de zon schijnt. Gewoon van dat zalige kraakkoude weer. Maar dat is het in Nederland niet al te vaak. Het is vaker grijs, grauw en regenachtig. Ik zal niet verder zeuren over het weer in Nederland. Want op zich zitten er ook voordelen aan. Als het zo’n koude, grauwe dag is geweest, is het tijd voor een lange douche- of badsessie. Daar knap ik van op.

Nieuwe body crèmes
Of ik nou ’s avonds of juist in de ochtend mijn relaxmoment in de badkamer pak, ik kikker er van op. Onder de douche met een fijne doucheschuim of crème douche of in bad met zalig geurende olie. Het doet wat met je gemoed. En je huid!

Ik ben dol op de producten van Kneipp en daarom ben ik zo blij als ik de persinformatie over de rijke romige nieuwe body crèmes ontvang. Er staat: “De patchoulivariant met sheabutter hydrateert en ontspant en de Silky Secret Body crème werkt intensief voedend en verzachtend voor de huid.” Dát test ik graag en niet veel later ontvang ik de Silky Secret variant (terwijl ik dol ben op patchouli ;-)). Maar de pot crème is een cadeautje. Ik draai het deksel los en ruik de zachte en luxe geur van zijdeboombloesem. Hmmm!
 
 
 
 
 
Het aanbrengen is een feestje en de crèmes trekken goed in zonder plakkerig gevoel. En, mijn huid wordt echt lekker zacht en de geur vind ik zalig. Bescheiden en subtiel maar perfect. Ik snuffel heel wat keren op een dag aan mijn huid van mijn armen. De geur blijft op de achtergrond en dat is fijn.



Lobbig?
In het bericht lees ik nog dit: “De Kneipp Body crèmes zijn romig, lekker lobbig van structuur, heerlijk smeerbaar en instant verzachtend voor de huid. Door de natuurlijke ingrediënten smelten ze aangenaam weg op de huid. Hierna geven ze 24 uur lang hydratatie en bescherming. Perfect voor de komende koude maanden.”