Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Fijne jurk en legging, echt waar!

Ik ontvang de jurk en legging van Zendee en ze voelen inderdaad aangenaam zacht. De jurk draagt heel fijn en ik vind het inderdaad echt een basic. Niet echt opvallend, maar wel gewoon leuk en een mooi model. Anders dan ik al heb dankzij de ronde hals met kraagje, heel grappig. Dan de legging, die past prima en valt inderdaad tot op de heup. Ik ben een hoger model gewend dus ik moet even wennen en de legging lijkt af te zakken, maar dat gebeurt dus niet. Het is een kwestie van wennen. Inmiddels heb ik de legging al zeker tien keer gedragen en ben ik gewend aan blauwe benen en zakt ‘ie echt niet af. De kleur blijft goed (ik was met vloeibaar wasmiddel) én de legging is uitstekend te combineren met andere jurken. Ik ben dus heel tevreden!

Mix & Match
De kleding van Zendee is goed met elkaar te combineren.

Lekker mixen en matchen dus! Er is ruime keus aan modellen, van een stoere, sportieve touch tot vrouwelijk en comfortabel.

Zo zie ik nu in de collectie een nieuw jurkje, van een warm breisel. Ze heet Jenna en ik vind haar superleuk, in zwart/wit retro printje met zakken.


Ik zal zeker weer vaker terugkomen bij www.zendee.nl.