Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Boekreview: Hot Mess

Toen ik deze boekaankondiging las, wist ik ‘dit boek wil ik lezen’: “Hot mess is een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie – een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones.”
Uit het leven gegrepen
Mijn verwachtingen waren dus hooggespannen toen ik de debuut roman van auteur Lucy Vine ontving. Dat was pal na verschijning op 17 oktober 2017. Ik begon met lezen, en legde het boek weer weg… Het greep mij niet – zoals wel verwacht – meteen aan.


Natuurlijk leest het lekker weg en kan ik lachen om de avonturen van Ellie Knight. Een jonge meid die in een klein en vies appartement woont, een baan heeft maar er niet veel uitdaging meer in ziet en aan de lopende band blind dates heeft via datingapps. Ze maakt grappige dingen mee, uit het leven gegrepen. Het waren meer de eindeloos lange hoofdstukken met een slechte romantekst die de vader van Ellie aan haar schrijft. Pffff, niet om doorheen te komen. Sorry dat ik het zeg!


Ik begrijp vanzelfsprekend ook dat met pa’s scriptteksten aan wordt geduid hoe saai de beste man is en wat Ellie en haar zus voor hun vader over moeten hebben.
Anyway, ik las een ander spannend boek tussendoor en begon weer opnieuw aan Hot mess. En ik las het snel uit. Met een lach om mijn mond. Ellie is grappig en aandoenlijk, al maakt ze soms een potje van haar leven. En geloof mij, alles komt goed met haar.


AFGELOPEN - Gaaf voor Mama mag het boek Hot mess weggeven! 


Wil jij Hot mess lezen en checken of schrijfster Lucy Vine inderdaad met haar boek bestempeld kan worden als ‘Bridget Jones voor een nieuwe generatie’?


Vul dan voor 10 december op het formulier een ‘verwachte titel’ bij A.W. Bruna in.

 

De winnares heet: Janita D. uit Winsum.