Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Flavourites Live! 2017

Het is voor mij een ‘must do’, of beter ‘een traditie’: een bezoek aan Flavourites Live! Al vanaf het allereerste event van Flavourites.nl ben ik er bij. En het is telkens weer genieten.
Ik zag deze bijzondere beurs waar je live webshops kunt ontmoeten groeien en groeien. Dat het niet alleen bij ‘ontmoeten’ blijft voel jij vast ook wel aan komen. Je kunt bij Flavourites Live! shoppen bij de allerleukste pop-up webshops.
Het is serieus moeilijk om met niets thuis te komen, want er is echt voor ieder wat wils; van kinderkleding tot speelgoed, van lifestyle en interieur items tot fashion voor volwassenen. Ruim 130 unieke pop-up shops.
Foodtrucks
Van al dat genieten bij de meest leuke shops en van winkelen, krijg je natuurlijk trek. Nou daar is bij Flavourites Live! ook aan gedacht: toffe foodtrucks met originele en verse hapjes en sapjes. Je kunt gerust een hele dag inplannen als je een bezoek aan Flavourites Live! brengt. Gezellig, met vriendinnen of je moeder.
Deelnemerslijst
Natascha Klootsema, één van de twee initiatiefneemster van Flavourites.nl, laat mij weten: “De deelnemerslijst groeit met de dag. Leuke namen joh! Blijf dus zeker regelmatig op FlavouritesLive.nl kijken.
Het laatste weekend van november zindert het weer in Amsterdam-Noord. De Kromhouthal (die stoere hal aan ’t IJ) wordt dan weer omgetoverd in een enorm leuke, creatieve shopping experience”.
 
Cupro legging scoren
Ik neem dus een kijkje bij de deelnemers en ik zie daar webshops ‘van het eerste uur’ en aangezien ik ook vanaf de allereerste Flavourites Live! aanwezig ben, herken ik ze meteen. Gelukkig is Fresh! Collection er weer bij… ik draag heel graag deze fijne fashion en ik ben dol op alle Fresh! jurken. Na mijn ontdekking van jurken en leggings gemaakt van cupro (zo zacht als zijde – en het kreukt niet) ben ik ‘verslaafd’ en kijk ik er nu al naar uit om bij mijn bezoek aan de gezellige beurs een nieuwe cupro legging kohl te scoren.
 
Oude bekenden
Andere ‘oudgedienden’ waar ik heel blij van word… de vrolijke jurken van Talulabelle-nl, kinderkleding van Topitem.nl en Djools.nl, de cadeaus en sieraden van Studiodewinkel.nl, die fantastische schoenen en boots van Dwrslabel.com, de toffe boeken van Gezinnig.nl en de metalen tuinvogels van Metalbird.nl. En natuurlijk nog heel veel meer…

Nieuw
Ik zie voor mij ook nieuwe namen. Webshops die dit jaar nieuw zijn op Flavourites Live! Zo zie ik, de bijzondere sokken van Soxs.co waar ik al tijden zo benieuwd naar ben. Daar ga ik dus zeker even voelen. En ik wil naar Thekindreds.com om de laarsjes, sieraden, vloerkleden en tassen eens echt te bekijken. De fashion collectie voor vrouwen van Todaysfavourites.nl wil ik ook zeker zien en ik ga ook naar nieuwkomer Holycowshop.nl. Diysoap.nl mag ik ook zeker niet missen, want ik ben alweer toe aan een nieuwe scrub.
Kortom, genoeg te doen en te ontdekken. Er zijn namelijk ook enorm veel te gave creatieve workshops te doen. Het gaat zeker een fantastische me-time dag worden bij Flavourites Live!
 
Flavourites Live! is van 24 t/m 26 november 2017 in de De Kromhouthal in Amsterdam.