Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Comfy en vrouwelijk

Ik heb weer een gaaf kledingstuk uit de Miss Chaos collectie uitgetest. Ook deze herfst en winter – van 2017 – zitten wij dames er lekker kleurrijk bij als ik de damescollectie bij Chaos-and-Order bekijk. Met roze, bruine, gele en blauwe tinten. Dat blauw wordt prachtig gecombineerd met een groene print. Daar val ik voor.
Sweatdress
In de hippe webshop is mijn oog dus gevallen op Miss Marit Navy. De print in donkerblauw met groen vind ik mooi en als ik lees dat dit een sweatdress is klik ik snel op bestellen. Het blijkt een goede keus. Dubbel goed, want maat M is snel uitverkocht (XS, S, L, XL en XXL zijn nog wel beschikbaar op moment dat ik dit schrijf) én in real is de kleur en het model van de jurk echt gaaf. De zakjes aan de zijkant hebben en knalblauwe zipper, de mouwen hebben schattigstoere ruffles en de opdruk van drie sterretjes op de hoogte van mijn spierballen vind ik ook tof.
Toch kan ik een klein minpuntje bedenken: ik vind de jurk te kort voor een jurk. Het is eigenlijk een tuniek. Niet erg hoor, want als ik het draag met een dikke (leather look) legging of skinny is het prachtig. En als ik nog eens terugkijk naar de dame op de foto op de site van Miss Chaos zie ik inderdaad dat het een kortere jurk is.

Lekker zacht
De sweatstof is zalig zacht en soepel. Ik kruip comfortabel en warm weg in deze fashion jurk. Ik vind dit zo’n kledingstuk wat gemakkelijk draagt en ideaal is om in het weekend en je vrije tijd te dragen. Lekker warm bij een boswandeling en ook gewoon stijlvol als je boodschappen gaat doen of kids van het schoolplein haalt. Comfy en vrouwelijk.

Oh ja, ik heb mijn sweatdress nu al een aantal keer gewassen en de kleur blijft mooi (ik was op lage temperatuur met een vloeibaar wasmiddel) en de stof blijft zalig zacht. Dochterlief bleek 'jaloers' op mijn fijne tuniek en dan is het echt gaaf dat Chaos-and-Order de topstukken uit de collectie ook in kindermaten heeft. Of in ieder geval dezelfde stof gebruikt voor de kinderkleding.