Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Happy Spirit Days

Zelf ga ik vrijdag 16 juni 2017 naar – zoals het online staat omschreven – een ‘charmant festival met diepgang’. Het heet Happy Spirit Days en wordt georganiseerd op en rond een sfeervolle boerderij in het oude dorp van Blaricum. Wat je er zoal kunt doen op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni en zondag 18 juni 2017?
Yoga, meditatie en mindfulness
Tijdens dit festival kun je je onderdompelen in de wereld van yoga, meditatie, mindfulness en meer. Zoals gezegd ben ik er dus vrijdagmiddag en begin ik met Ayurveda en de introductie van de nieuwe Wellness kruidensupplementen van Himalaya Herbals, gevolgd door gerichte positieve energie met de bloesemremedies van Bach. Dat klinkt allemaal heel fijn. Leerzaam bovendien.

Ayrvedisch therapeut
Ik ben er op uitnodiging van TS Products, hoofdsponsor van het festival. Vandaar dat ayurvedisch therapeut Jeroen Mei mij een inkijkje geeft in deze eeuwenoude Indiase gezondheidsleer die zich richt op de balans tussen lichaam en geest. Het gloednieuwe assortiment kruiden-supplementen van Himalaya Herbals past perfect binnen deze filosofie. De Himalaya Wellness lijn is speciaal ontwikkeld om te helpen bij een optimaal lichamelijk welzijn voor een betere kwaliteit van leven.
Bach Remedies
Vervolgens ga ik luisteren naar Jeff Strubbe, gespecialiseerd in de Bach Remedies. Hij belicht de mentale kant van wellness aan de hand van een aantal Bach Bloesems. Zo helpt Agrimony om zorgen uit te spreken in plaats van ze te verhullen achter een masker van schijnbare opgewektheid en vrolijkheid. Ook helpt het  confrontaties aan te gaan in plaats van ze te ontwijken door afleiding, inslikken, weglachen. White Chestnut (paardekastanje) brengt rust in onze geest wanneer aanhoudend piekeren, dubben en tobben de geestelijke rust constant verstoort. Uiteraard komt ook Bach Rescue, de eerste hulp voor geestelijke wellness, aan bod.  

Na de presentaties ga ik bij de Happy Spirit Days verder genieten, van de bloemen in de tuin, de muziek, de inspirerende sprekers en wil ik zeker nog een klankschalenconcert bijwonen. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in het boerderijgras.

Kortom: happiness voor lichaam en geest, maar wel met beide benen in het boerderijgras!
 
 
Bekijk op www.HappySpiritDays.nl het programma.