Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Van klassieke tot zomerse jurkjes

En ja hoor, ik had weer zo’n dag. Ik sta voor mijn kledingkast en weet niet wat ik aan moet trekken. Herkenbaar? Zo suf, want er ligt en hangt natuurlijk voldoende. Maar toch! De tussenperiode van winter naar lente en de zomer… ik weet spontaan niet meer wat ik zal dragen.
Zwart jurkje
Ik ben een jurken en hakken mens, dus dan lijkt de keuze al makkelijk. En natuurlijk is het absoluut geen drama dat ik niet weet wat ik aan moet trekken. Sterker nog, ik sta er hardop bij te lachen voor mijn kledingkast. Er hangen immers best veel jurken; van bloemenprint tot fel gekleurd en natuurlijk een black dress (wel meerdere!). En toch… voel ik een shop-momentje aankomen.
Rondingen
Ik surf langs wat kleding webshops en blijf hangen bij SRNDPTY. Een heel fijn merk. Om meerdere redenen maar voor mij is het belangrijk dat de pasvorm goed is, want die is Nederlands. Het Hollandse merk ontwerpt speciaal voor vrouwen zoals ik. Ik lees online: “niet te kort, niet te strak en altijd comfortabel. Alle items hebben subtiele details die rondingen op de juiste manier accentueren. Tegelijkertijd camoufleren ze de dingen waar jij minder blij mee bent.” Handig! Want na twee kinderen en een operatie door mijn navel is er een buikje achtergebleven. En laten deze jurken d'át inderdaad nou net lekker ‘verbloemen’.


Jurk Francis
Ik val voor een nieuwe zwarte jurk. Daar kun je er nooit genoeg van hebben. Hoewel ik de kleurrijke Esmee Fleur en Zoë Parrots ook echt gaaf vind. Toch ga ik voor jurk  Francis. SRNDPTY laat weten: een classy exemplaar. De dag na bestelling (en als je je voor de nieuwsbrief aanmeldt krijg je ook nog eens 5 euro shoptegoed) ontvang ik een witte doos. Ik haal het deksel er af, open het roze vloeipapier en bewonder mijn zwarte jurk met korte mouwtjes. Die moet meteen aan… de ronde halslijn valt prachtig en de drie subtiele belijningen aan de voorzijde benadrukken én mijn borsten en verdoezelen een buikje. Ideaal deze black dress! Zowel classy als zomers. De stof is 72% polyamide en 28% elastane en dat draagt fijn.
Bij het fotomodel op de foto in de webshop leek de jurk iets langer, tot op de knie. Mijn M lijkt als ik ‘m draag korter, maar dat is prima. Vandaag draag ik mijn nieuwe jurk lekker op mijn vrije dag in het zonnetje, maar dit zwarte jurkje is ook prima om zakelijk te dragen (met bijvoorbeeld een blazer).
En oh, het kaartje aan de jurk laat weten: de gehele SRNDPTY collectie wordt onder strenge controle en goede (arbeids)omstandigheden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Fijn!