Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Flavourites Feest

Wat vliegt de tijd toch… okay, het is een open deur, maar zo voelt het voor mij werkelijk als ik lees dat de webshopverzameling Flavourites.nl alweer 10 jaar bestaat. Ik herinner mij nog goed dat oprichtster Natascha mij over het idee vertelde. En dat is dus gewoon al ruim tien jaar terug!
Feest met Flavourites
Het jubileum moet natuurlijk gevierd worden en dat gebeurt zoals ik van Flavourites gewend ben, heel speciaal. Op 20+21 mei 2017 vindt het Flavourites Feest plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Uniek en eenmalig! Het wordt een weekend vol creatieve verrassingen, waar leuke webshops, unieke producten, designers, workshops, muziek, food en creativiteit centraal staan. Ik wil er graag meer over weten dus stelt Gaaf voor Mama 3 vragen aan één van de twee oprichtsters,  Natascha Klootsema (de andere oprichtster heet trouwens Marije M. Mulder).


3 vragen aan Natascha:

Hoe is het allereerste idee voor Flavourites Live ooit ontstaan en hoe herinner jij het eerste event?

“De eerste keer dat we Flavourites Live organiseerden vergeet ik echt nóóit meer. Destijds was dat nog in het World Fashion Centre in Amsterdam, in 2009. Het was zo bijzonder om onze 'online' wereld 'offline' te laten zien, en te zien wie onze bezoekers nou écht waren. Duizenden mensen kwamen erop af. Echt indrukwekkend.
We hebben altijd tussen de 100-150 stands gehad, het aantal bezoekers blijft licht stijgen. De 'groei' zit 'm wat mij betreft meer in de uitstraling van het event: elke keer weer is het mooier en inspirerender. En elke keer weer denk ik: hoe gaan we dit de volgende keer weer overtreffen? En toch lukt dat steeds weer...”

Voor wie Flavourites Live niet kent… hoe omschrijf jij het evenement?
“Flavourites Live is een webshopevent waar je blij van wordt. Ten eerste is er al die selectie van alleen maar leuke webshops op het gebied van mode, interieur, kinderproducten en lifestyle. Maar er is ook altijd veel te doen en te zien. Designers die aan het werk zijn en laten zien voor welke bijzondere producten ze staan, workshops die je kunt volgen, foodtrucks, inspirerende styling... Het bijzondere van Flavourites Live vind ik ook dat je echt de passie ziet van al die ondernemers. Dat werkt aanstekelijk!”
Nu komt er een feest vanwege het 10-jarig bestaan. Waarom is dat in Utrecht en in het voorjaar?
“Al jaren vragen zowel bezoekers als webshopeigenaren ons of we niet een keertje een event in het voorjaar kunnen organiseren, liefst in het midden van het land. Omdat we dit jaar tien jaar bestaan, leek het ons een mooie gelegenheid om dit voor één keer te doen. Dus eenmalig in het voorjaar en in Utrecht, zodat het ook echt anders dan Flavourites Live is. En in tegenstelling tot Flavourites Live is het twee in plaats van drie dagen. Natuurlijk draait ook op Flavourites Feest alles om de leuke webshops, die hier twee dagen als pop-up shop te bezoeken zijn. Er zijn heel veel workshops en demonstraties van designers; je kunt hier echt de 'designer in jezelf' ontdekken. Maar we pakken echt uit omdat het feest is. Zo kun je met een drankje in het mini -reuzenrad om alles eens van bovenaf te bekijken, en is er een disco rolschaatsbaan. Verder krijgt iedereen van ons een heel leuk cadeautje mee naar huis dat echt bij ons past... Het wordt echt een heel bijzondere, feestelijke editie van Flavourites Live. Zo moet je het zien!”


Noteer dus in je agenda: 20+21 mei, Werkspoorkathedraal in Utrecht.
Deze industriële fabriek wordt dan twee dagen lang omgetoverd tot een bruisende collectie van unieke webshops en hun producten, muziek, workshops, trends, inspiratie en creatie.

Tickets zijn met korting in de voorverkoop te koop via www.flavouritesfeest.nl. Hier vind je ook een lijst met deelnemers, de workshops die je kunt volgen en het laatste nieuws!
Ticketprijs voorverkoop: € 10,- en aan de deur € 12,50.
Meer info: www.flavourites.nl en www.flavouritesfeest.nl.