Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Maak je eigen kalender

Ik maak al diverse jaren een jaarkalender met eigen foto’s. Iedere maand kunnen we dan genieten van foto’s van het jaar ervoor. Ook dit jaar ben ik weer aan de slag gegaan én bleek er nog meer mogelijk om een gepersonaliseerde kalender te maken. Trouwen, ook voor verjaardagskalenders. Ik besluit ook voor een verjaardagskalender foto’s te selecteren want die van ons is zeker al vier jaar oud. Tijd voor nieuwe foto’s!
Uitzoeken
En daar zit ook gelijk het puntje waarom ik niet al te vaak wissel van fotokalender. Het uitzoeken en kiezen van de juiste foto’s vind ik lastig. Tegenwoordig maken we digitaal zo veel foto’s! Uitzoeken kost veel tijd. Toch is het weer gelukt en ben ik aan de slag gegaan met onze eigen kalender. Er  is zoveel keuze aan templates en creatieve mogelijkheden. Na het maken van die keuzes ga ik aan de slag. Helaas loopt het programma een paar keer vast maar na een chatsessie met de albelli medewerker blijkt dat ik mijn kalenders beter kan maken via Chrome dan via Edge.
Dan is het maken van de kalenders dankzij het nieuwe kalenderprogramma een fluitje van een cent. Ontwerp de kalender eenvoudig online of zelfs met een smartphone. Kies uit een van de drie formaten, bepaal de oriëntatie en maak de kalender uniek en persoonlijk door talloze creatieve keuzes. Het nieuwe kalenderprogramma zit namelijk boordevol creatieve mogelijkheden met nieuwe ontwerpen, stijlen en opties zoals het gebruik van onder andere feestelijke cliparts voor Kerstmis of Sinterklaas of het invoegen van persoonlijke teksten. De kalender wordt geprint op premium fotopapier of standaardpapier met de keuze voor een glanzende of matte afwerking.
Op zoek naar meer informatie over alle mogelijkheden van de kalenders? Kijk op https://www.albelli.nl/kalender-maken