Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Chocoladeletter met…

Hmmm, Chocstar.nl heeft ze weer, de chocoladeletters om zelf te customizen. Extra gaaf! Ik ken de zalige chocoladerepen waarbij je zelf ingrediënten kunt bepalen al en nu ga ik op voor een heuse zelf bedachte chocoladeletter M.


Sinterklaaspret van A t/m Z
Dit jaar bieden de Oempa Loempa’s zelf samen te stellen chocoladeletters waarbij je kunt kiezen uit alle letters van het alfabet! En het blijft niet alleen bij het kiezen van de letter, nee de chocolademachines in het online chocoladelab van Chocstar.nl draaien op volle toeren zodat iedereen zelf kan bepalen wat er verder in het chocolade wordt verwerkt. Eerst kies ik uit vier eerlijke soorten Belgische chocolade (wit, melk, puur of 70,4% puur), waarna ik nog uit meer dan 80 verschillende ingrediënten en toppings kan kiezen. Wauw, dat is nog best lastig. Want ga ik er fruit, kruiden, koek, noten of decoraties in en op doen?

Hartstikke handmade
Na lang heen en weren op de site kies ik voor een pure letter met amandelen, frambozen (biologisch), pepernoten en een decoratieschildjes ‘met de groeten van Sint en Piet’. Dat alles is eigenlijk zo met een paar kliks geregeld. En dan… gaan ze bij Chocstar aan de slag en word ik per mail op de hoogte gehouden:  “Wij gaan er voor zorgen dat jouw creatieve chocolade uitspatting speciaal voor jou ambachtelijk (lees: hartstikke handmade) wordt vervaardigd in ons chocoladelab en z.s.m. wordt verstuurd naar jou (of de persoon aan wie je de choco cadeau geeft). Zodra we de choco op de post doen, sturen we je even een mailtje om je hierover te informeren zodat je weet dat de choco er aan komt en je achter de brievenbus kan gaan liggen wachten... “ En dat ging razendsnel… ik ontving mijn gepersonaliseerde chocoladeletter dezelfde week nog per post. De volgende ochtend, na het zingen van veel Sinterklaasliedjes, samen met de kinderen, lag ‘ie in mijn schoen.
En nu, nu geniet ik eerst nog eens van de schoonheid van mijn chocoladeletter M en daarna… van de zalige chocolade met extra’s bij een kop koffie.
Benieuwd hoe ze de choco maken? Bekijk het in dit filmpje.