Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Fotogeniek!

Ach ja, ik ben boven de 40 en ik heb er even aan moeten wennen… de selfie! Maar inmiddels schiet ik zo nu en dan een selfie van mijzelf. Tja, best confronterend om mezelf eerst op het scherm te zien, de juiste positie te zoeken (en vinden), zit mijn haar wel goed, is mijn make-up nog op de goede plek en dan afdrukken en daarna mijzelf op de ‘foto’ te bekijken. En natuurlijk op social media te posten, haha.
Mooi op ultra HD-scherm
Nu heb ik om mijn ogen meer kracht bij te zetten en nóg beter (haha) op het schermpje van mijn telefoon uit te komen een top mascara ontdekt. De False Lash Epic Mascara van Max Factor. Yep, inderdaad, weer een innovatieve doorbraak. Nu met de nieuwe False Lash Epic-borstel, die ervoor zorgt dat geen wimper onopgemerkt blijft. De mascara creëert het perfecte waaier effect. Door de Epic-borstel hoef je geen verschillende mascara’s te gebruiken om elk wimperhaartje, van de binnenste tot buitenste wimper, te voorzien van een goede laag. Dat gaat nu allemaal met het gebogen borsteltje.
Wimpers kammen
De gebogen zijde van de nieuwe False Lash Epic borstel wordt gebruikt om de wimpers te kammen en te definiëren, terwijl de vlakke kant zorgt dat de donkere formule op jouw wimpers wordt aangebracht. Door de mascara in twee gemakkelijke stappen aan te brengen, komt elk individueel wimperhaartje in contact met de platte en gebogen kant van de mascara borstel:
Stap 1: Duw het middelste deel van de borstel dicht tegen de wimperrand aan, om elk detail van iedere wimper te bereiken en te benadrukken. Kam vervolgens je wimpers met behulp van beide zijden van de borstel.
Stap 2: Zet het action-zoom uiteinde van de borstel tegen de wimperrand aan en kam met een op-en-neer beweging je wimpers. Zo voorkom je klonten en geef je jouw wimpers een flinke dosis volume mee, waarbij je zelfs de allerkleinste wimperhaartjes meeneemt.
Handig!