Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

I may not be perfect but at least I’m not fake

Met haar (en inmiddels ook mijn) favoriete quote “I may not be perfect but at least I’m not fake” verwoordt oprichtster Jo-Anne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Ik kende Beauty Kitchen nog niet, maar sinds ik begin september 2016 kennis heb gemaakt met Jo-Anne zelf én haar producten, ben ik fan. De eigenares van het merk vertelde: “In 2010 opende ik de eerste Beauty Kitchen Store in Glasgow en het concept werd een happy succes. We kunnen nu gewoon genieten van effectieve en betaalbare beauty-producten terwijl we tegelijkertijd zorgen voor onszelf en onze aarde.”
Duurzame beautyproducten
Overtuigt door haar verhaal heb ik enkele duurzame beautyproducten geprobeerd. Te beginnen met de leuke set Create Your Own Lip Balms. Hoe gaaf! Maak met de ingrediënten in de kit je eigen lip balm. Gewoon thuis. Ik heb vier verschillende lipbalms kunnen maken, in zo’n lief, leuk en handig blikje (ik herken ze nog van ‘vroeger’). Blij dat ik er mee ben. In iedere tas en la heb ik nu mijn eigen lip balm liggen. Mijn tip: de Create Your Own Lip Balm kits is een gaaf cadeau! Wat ik nog meer heb getest? De scrub. Een hele speciale… ik maakte ‘m namelijk zelf. Bijzonder om te ontdekken hoe weinig ingrediënten je eigenlijk nodig hebt voor een scrub. Kwestie van kiezen van de olie, geur en het zout… klaar. Deze do-it-yourself scrub is voorlopig alleen te vinden bij de Holland & Barrett concept store in Rotterdam. Inderdaad, Beauty Kitchen is sinds juli 2016 verkrijgbaar bij de Holland & Barrett winkels (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België.

 


100% natuurlijk
Beauty Kitchen heeft een belangrijk mantra waar ik volledig achter kan staan: 100% maakt het verschil! Tegen deze achtergrond creëren zij de beste producten met de meest waardevolle, natuurlijke ingrediënten. 100% effectief, 100% betaalbaar, 100% natuurlijk. Ik vind alle producten een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders. De verpakking (in weckpotjes of flesjes) is fantastisch en de namen van de lijnen zijn ronduit gaaf te noemen. Denk aan Love Me, Chill Me, Inspire Me, Abyssinian Oil en Create your Own.

 

Okay, eerst nog even een favoriet van mij toelichten: de Inspire Me Body Soufflé!
De Body Soufflé uit de Inspire Me-lijn is een zijdezachte, hydraterende soufflé. Deze Body Soufflé helpt de droge huid te herstellen, verstevigen en verzachten door de werkzame combinatie van shea butter, grapefruit, citroengras en pure oliën als groene munt, venkel, basilicum en Abyssinian oil. Voor het beste resultaat masseer je de soufflé zachtjes met ronddraaiende bewegingen in de huid. Een heerlijk verzorgende verwennerij voor de aan de kou blootgestelde huid.