Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Flavourites Live 2016 komt er weer aan

Ik moet jullie iets bekennen… ik had het (domme) idee opgevat om dit jaar Flavourites Live over te slaan. Alle 7x hiervoor ben ik geweest en heb ik genoten, maar nu dacht ik dus heel even ‘laat maar’. Tot ik mails over het super toffe webshop event ontving en online keek. Tjonge, wat doen er weer veel gave webshops mee. Hoe heb ik ooit kunnen denken om het over te slaan. Natuurlijk ga ik wel weer. Met een goede vriendin of misschien wel met mijn moeder. Heerlijk!
Kromhouthal
Flavourites Live, het webshopevent dat van 18 t/m 20 november 2016, vindt plaats in de stoere Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Meer dan 130 goed geselecteerde webshops (curated by Flavourites) presenteren zich als pop-up shop. Veel van mijn favorieten zijn er, zoals Freshonline (yeah, mooie kleding), Bijkiki.nl (gaaf voor de kids), Dwrslabel.com (yes, schoenen!), Mardelnorte.nl (Spaanse kleding en schoenen), Xapron.nl (die super stoere leren kookschorten), Metalbird.nl (ahhh, te leuk), Kaschka.nl (unieke sieraden) en natuurlijk van alles voor kinderen zoals Gezinnig.nl, Chaos-and-Order.com en Trendyspeelgoed.nl. Dat wordt een fijne dag om cadeautjes in te slaan.

Workshops
Wat kun je verwachten? Bijzondere producten. Van woonproducten die je vaak nergens anders kunt kopen tot bijzondere baby- en kinderlabels waar je hebberig van wordt en fijne fashion - vaak alleen online te koop maar op Flavourites Live ook in het echt te zien, voelen, passen én shoppen. Hier spot je de laatste trends en zie je wat in 2017 hot wordt, terwijl op de achtergrond de fresh jazzy sounds van SublimeFM klinken. Wegens succes geprolongeerd: het Papier Atelier waar illustratoren de wereld van papier tot leven laten komen. Een hippe en toch nostalgische Photobooth mag natuurlijk niet ontbreken. Doe wooninspiratie op in de stand van Showhome.nl, ga schommelen met uitzicht op 't IJ en geniet culinair van romige lattes, verrassende hapjes en verse smoothies. En vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan de Meet & Create Bar van de Amsterdamse concept store Brainydays.nl, waar je samen met geselecteerde designers je eigen ontwerpen kunt maken.

Het complete programma staat op www.flavouriteslive.nl en in het online magazine van Flavourites Live krijg je alvast een sneak preview.
Zie ik je daar?