Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Gratis kaarten voor KreaDoe 2016

Alle creatieve dames opgelet… KreaDoe 2016 komt er weer aan!
Wat is KreaDoe? Van 2 t/m 6 november kan iedereen die houdt van handgemaakt en DIY weer  in Jaarbeurs Utrecht terecht voor KreaDoe. Ben je opzoek naar de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer? Dan ben je bij KreaDoe aan het juiste adres. Hoe maak ik dat? En wat heb ik er voor nodig? Honderden experts staan vijf dagen lang klaar om deze vragen te beantwoorden en hun kennis te delen.

 


Stoere kleuren, natuurtinten en natuurlijke materialen, Crochet Alongs, amigurumi’s, scrapproducten waar je je huis mee pimpt, alles-in-één-pakketten en paper piecing. KreaDoe 2016 toont de nieuwste trends, kleuren en projecten. Wat ‘hot’ is ontdek je onder meer tijdens de dagelijkse demonstraties op het Winterplein en het Haakplein. “Stoere kleuren zijn het helemaal deze winter, ook voor garens. Petrol, denim, oker en emerald, kleuren die je in mode en interieur terugziet en die goed met elkaar matchen”, weet Remco Brouwer, mede-eigenaar van groothandel G. Brouwer & Zn. Op het Haakplein kun je alle garens zien en voelen en doe je 1001 ideeën op. Zeker ook omdat auteurs van haakboeken hun nieuwste creaties laten zien. Volgens Remco blijven de amigurumi’s hot.
Pimpen met scrapproducten
Kaarten en scrapboeken maken blijft een favoriete hobby van velen. “Maar het leuke is”, vertelt Krista Hulshof van groothandel KippersHobby, “dat de kaart- en scrapproducten door steeds meer hobbyisten ook op andere producten worden toegepast.” Vooral in het kader van home-deco kun je met scrapproducten allerlei voorwerpen op een snelle en gemakkelijke manier pimpen. Wat sfeer en kleuren betreft weet Krista te vertellen dat vintage uit begint te raken. “We gaan nu meer richting natuurtinten en natuurlijke materialen. Verf en papiersoorten zijn veelal gebaseerd op kleuren uit de natuur.”

Over KreaDoe
Van woensdag 2 tot en met zondag 6 november kan iedereen die graag zelf dingen maakt en creatief aan de slag wil, inspiratie opdoen op KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Deelnemers presenteren de laatste trends en producten op het gebied van haken en breien, home deco, scrapbooking, mixed media, taarten en cupcakes, tekenen en schilderen en meer.
Zie voor meer informatie + voordelig online kaartjes kopen: www.kreadoe.nl.