Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

365x mama zijn

Ik krijg van Uitgeverij Lannoo de originele scheurkalender 365x mama zijn toegestuurd. Stiekem blader ik er alvast doorheen voor ik de scheurkalender op het toilet hang… of wacht, daar gaan de kinderen ook aan ‘mijn kalender’ zitten. En dit is echt een ‘me-time ding’, dus ik hang de jaarkalender lekker bij mijn computer. Kan ik iedere ochtend met een lach de dag starten.
Elke dag mama
Zoals gezegd heb ik dus al even wat dagen bekeken en wauw, wat een herkenbare uitspraken van moeders, vaders én kinderen. Zoals deze: “Mama worden is... nooit meer alleen naar het toilet kunnen.” Jaaah, die herken ik natuurlijk, zoals hiervoor al gemeld. Ik lees verder op de verjaardagen van mijn eigen kinderen. Zo staat op de verjaardag van mijn dochter deze lachwekkende (en helaas herkenbare) tekst: “Ava (4 jaar – om 5:30 uur ’s morgens vanuit haar slaapkamer): Maaa-aaaam!! (mama sloft naar Ava’s kamer) Ava: “Mama? Moet dat hier nog lang duren, dat slapen? Dat duurt veel te lang!” Mama:… zucht” Een lach op mijn gezicht krijg ik ook van de tekst op 28 april: Roepen dat ze niet zo mogen roepen! Hilarisch herkenbaar!
Okay, laatste voorbeeld: Mama: 'Fieeeeeen! Tandenpoetsen! Pyjama aan. Het is bedtijd. Fieeeen!' Fien: 'Mama. Ik heb al de héle dag met jou gespeeld. Nu wil ik eventjes alleen zijn.'
Ik klap de scheurkalender weer dicht want anders is het geen verrassing meer als ik iedere dag zo’n leuke tekst kan gaan lezen. Ik verheug mij nu dus al op 2017.