Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Geinige regenlaars


Blij laat ik mijn zojuist binnengekomen BLUB regenboots aan mijn man zien. Aan de telefoon had ik hem al verteld over deze stoere regenlaars met veter die ik online had gevonden én had besteld. Zijn reactie toen: “Wat kan er nou zó gaaf zijn aan een regenlaars?” Mijn blijdschap over een schoen kan hij nog enigszins delen (want ik ben nou eenmaal een echte schoenenfreak) maar gelukkig worden van een regenlaars, was echt nieuw voor hem.

Regenlaars?
Nu hij de stevige stapper aan mijn voet ziet, schiet hij in de lach en vraagt: “Is dat een regenlaars?”. Met meer begrip over mijn enthousiasme bekijkt hij mijn nieuwe BLUB. Want zo heten deze stoere regenboots. Online heb ik al zitten lachen om de grappige zin ‘om in een goede bui te komen’. En serieus, ik kan niet wachten tot het gaat regenen!

Hippe regenboot
Ik heb gekozen voor een BLUB in de trendy snakeprint in zwart/grijs/roze. Alsof die print alleen al niet genoeg is, heeft deze regenlaars ook veters. En bij je bestelling krijg je in totaal drie kleuren veters. Om af te kunnen wisselen. Hilarisch! Ik pak mijn hippe regenboots uit de doos en trek ze aan. De schoen zit mij wat ruim om de wreef, maar prima voor een regenschoen. Ze ruiken ook nog erg nieuw, maar dat maakt mij helemaal niets uit. Ze zijn gaaf! Vrolijk stap ik door het huis en maak een klein regendansje. 

 

 

BLUB regenlaarzen, de hipste regenboots hebben altijd drie verschillende vetersets. Lekker kleurrijk en fijn om af te wisselen. Ik zal deze regenschoenen vooral dragen als ik de hond uitlaat, maar ik kan mij zo voorstellen dat ze ook hartstikke cool zijn om naar een festival te dragen.