Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Waarom UV kleding kopen?

Terwijl ik voor mijn kinderen een fijn ‘uitverkoopje’ scoor bij www.UV-fashions.nl vraag ik mij opeens toch weer af waarom UV kleding belangrijk is… en daarom hier en daar wat duurder. Vincenth van UV Fashions legt uit: “Het is zo belangrijk om jezelf en kinderen goed te beschermen tegen de zon! 1x verbranden verhoogt al de kans op huidkanker met 50%, zeker bij kleine kindjes die nog pigment moeten ontwikkelen. Huidkanker is helaas één van de meest voorkomende kankersoorten in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat de meeste zonneschade aan de huid ontstaat in de kinder- en tienerjaren. Daarom is het erg belangrijk voor kinderen om UV kleding te dragen, zodat (huid)problemen op latere leeftijd voorkomen kunnen worden.”

Bestellen maar
Okay, ik ben overtuigd. UV kleding beschermt de (kinder)huid. Daarnaast, zo vind ik, is het assortiment UV kleding erg leuk. Zowel voor baby’s als kinderen en voor tieners en volwassenen. Toegegeven, het is wat duurder dag ‘gewone’ kleding. Maar heel nuttig. Kortom, ik heb zowel in de sale wat voor mijn kinderen besteld  (een zwemshort, shirt en ook meteen waterschoenen) als een polo voor manlief. Hij werkt vaak buiten, dus is een goede bescherming tegen zonnestralen belangrijk. Oh, en ik heb ook mooie strandjurkjes en tunieken voor dames gespot. Nu wordt het wachten op de postbode, waarna de review over de UV kleding op www.gaafvoorkinderen.nl zal volgen.
Ondertussen lees ik nog even verder over de voordelen van de zon (ja, lekker warm en een bost vitamine D), maar ook over de nadelen. Fijn is het om ook oplossingen te lezen bij ‘meer informatie over zon en huidaandoeningen’.