Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voor mooie wenkbrauwen

Om eerlijk te zijn was ik best even verbaasd over serum voor je wenkbrauwen. Tjee, moet je daar nu ook al gaan smeren, dacht ik. Maar ik werd vrij makkelijk overgehaald door een enthousiaste dame om de M2BEAUTÉ Eyebrow Renewing Serum te proberen.
Wat doet het serum?
Toevallig heb ik van mijzelf al een redelijk volle wenkbrauw, ik moet eigenlijk eerder epileren en in model brengen, maar met dit actieve serum komen mijn wenkbrauwen ‘vanzelf’ in perfecte vorm. Zal het net zo mooi worden als de wenkbrauwen van Cara Delevigne? Dit 21-jarige model staat ook wel bekend als the girl with the best brows in fashion. Dunne lijntjes zijn passé, want niets geeft zoveel karakter als een stel mooi gevormde wenkbrauwen. Ik ga dus aan de slag met het Renewing Serum (okay, toegegeven het is prijzig) en breng met het speciale kwastje het serum aan. Dit wordt mij beloofd: “Het uiterst effectieve actieve serum herstelt schaarse of over geëpileerde wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Actuele en neutrale studies tonen een groei en een verdichting van de wenkbrauwen aan van meer dan 80%. Het zorgt binnen een paar weken voor nieuwe, onverwachte volheid en biedt een veelheid aan styling opties - het resultaat van een combinatie van zeer krachtige en voedende ingrediënten.” Al eerder boekte ik waanzinnige resultaten met het wimperserum van M2BEAUTÉ – wauw, eindelijk zoefwimpers! Blij!
Mooie vorm
Zo ga je met het serum voor je wenkbrauwen aan de slag: Breng met het speciaal ontworpen kwastje M2Brows direct aan op een droge en schone wenkbrauw. Voor optimaal resultaat breng je de transparante gel eenmaal per dag aan, het liefst ’s avonds na het reinigen van je gezicht. Resultaat: veranderingen in body en vorm van de wenkbrauw zijn al na ongeveer vier tot zes weken zichtbaar.

AFGELOPEN
Omdat ik zo enthousiast ben over de serums van M2BEAUTÉ...

mag ik een Eyebrow Renewing Serum weggeven!

 

 

Geheel overeenkomstig de filosofie van M2BEAUTÉ bevat het serum alleen ingrediënten met bewezen effectiviteit en dermatologische verdraagzaamheid.
Oeh, nu de prijs. € 130 voor de 5 ml EYEBROWS RENEWING SERUM. Dat is niet zomaar iets, dat besef ik mij heel goed. Maar het werkt…
Je kunt het kopen bij ICI PARIS XL, conceptstores, spa’s en online via www.m2beaute.de


Vraag: Wat zit er in het Eyebrow Renewing Serum wat de wenkbrauwen laat groeien?

Dat wordt even zoeken op de site www.m2beaute.com...

 

Laat je antwoord voor 25 september 2016 achter op het formulier en wie weet ontvang jij dit speciale M2BEAUTÉ Eyebrow Renewing Serum!

De gelukkige winnares heet M. Hofsteenge en woont in Amsterdam.