Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Hippe schoenen voor vrouwen

Sneakers, ze zijn al jaren in het straatbeeld, maar waren nog niet echt tot mijn schoenenkast doorgedrongen. Ik ben gewoon meer het type ‘op een hak’. En die draag ik met gemak, als ik boodschappen ga doen, als ik de hond uitlaat en als ik de kinderen uit school haal. Niet echt meteen van die high heels, maar wel een mooie hakje.
Toch gingen zich steeds meer situaties voordoen waar een hak gewoon wel onhandig is. Denk aan, de avond4daagse lopen, met de hond op het strand spelen en al helemaal als de kinderen een potje willen voetballen. Mijn missie: platte schoenen. Maar wel gaaf!


Leren sneakers
Het was wat zoeken, maar ik ben dit voorjaar geslaagd. Ik ging op zoek naar een sneaker, maar dan wel kwaliteit en liefst van leer. Oeh, wat was het wennen. Zowel qua looks als qua lopen op een platte schoen. Je moet ook weten dat ik een redelijk smalle voet heb… nou is dat met een veter natuurlijk prima op te lossen door het strakker te trekken. Maar toch. Ik koos Hip Shoe Style sneakers, in het zwart. Leren sneakers met grappige details, zoals een zilveren tong en achterzijde. Ze dragen comfortabel, ik krijg er geen zweetvoeten in (want dat gevoel heb ik doorgaans bij een gymp)  en ik loop er inmiddels zo op weg. De eerste keer een sneaker onder een jurkje dragen, ging mij nog niet heel gemakkelijk af. Bij vriendinnen vind ik het gaaf staan hoor, maar als ik naar mijn voeten kijk… pfff. Ik ben gewoon die hak gewend. En toch, langzaam maar zeker ben ik gaan wennen aan een hippe, platte schoen. Sterker nog, ik heb nog een paar besteld. Nu met croco print. En laat nou net op www.hipshoestyle.com de nieuwe wintercollectie al zichtbaar zijn, mét geweldige laarzen met hak. Yes, die wil ik ook!