Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Grappige, gekleurde jurkjes

 

Ik ben er zo één, ja. Zo’n vrouw die van die gekleurde jurkjes draagt. Een beetje gek, maar vooral kleurrijk. En reken maar niet dat ik mijn vrolijk gekleurde jurkjes alleen naar een feestje draag. Nee, ik sta er mee op het schoolplein, ik draag het naar events en zelfs als ik boodschappen ga doen. Heerlijk! Ik krijg vanzelf een goed humeur als ik zo’n knalgroene, rode of blauwe jurk aan trek. En het mooie… de omgeving reageert daar ook gezellig op. Mooi meegenomen.
Retro en vrouwelijk
Er zijn diverse merken waar ik jurkjes van heb, van SRNDPTY tot Miss Chaos. En zeker ieder seizoen kom ik terug bij Tante Betsy. Ik vind het een heerlijk Nederlands merk. De ontwerpster van Tante Betsy houdt duidelijk ook van kleur en prints, mix and match, van folklore en retro, van lief en eigenwijs, vrouwelijk en natuurlijk van vrolijkheid (dit alles in de maten XS(maat 34) tot en met maat XXL (maat 50). En tante combineert prints en kleur en maakt gebruik van tricot stoffen die comfortabel aanvoelen. Ieder jurk heeft wel een bijzonder detail of grapje, een leuk knoopje, een mooi borduursel, kant en prints.

Happiness in a dress

Yes, het merk straalt vrolijkheid uit. Het credo is dan ook, happiness in a dress.
Ik blijf via Facebook op de hoogte van de nieuwe collectie en als daar staat dat de nieuwe jurken zijn gearriveerd, dan weet ik niet hoe snel ik naar de webshop moet surfen. Dan begint het keuren en kiezen. Zal ik nu gaan voor groen, retroprint of voor een rustigere variant met een rits (de ‘zippie’ is altijd een succes). Voorjaar/zomer 2016 ben ik gevallen voor Dress Zippie Hearts Green. Een te grappig A-lijn jurkje met groene hartjes en zakjes (altijd handig om mijn visitekaartjes in mee te nemen). Reken maar dat ik er weer blij mee ben!