Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Wrap jezelf in hét zomerjurkje

Je herkent het vast: je ligt in je bikini op zo’n zalig bedje in de zon, maar je moet naar de wc / je wilt een drankje halen / je kind wil dat je even komt beach ballen… tja, ik voel mij dan nogal naakt en blijf het liefst liggen. Want om nou dat shirt of jurkje steeds aan en uit te doen. En yes, daar is de oplossing: de Wrapajanas, het ultieme zomerjurkje! Een onwijs handige jurk waar je jezelf in kunt ‘wrappen’. Het is een variant op de pareo (je weet wel, zo’n omslagdoek die altijd net op het verkeerde moment losschiet).

Hippe zomerjurk
Ik ben fan van mijn Wrapajanas en deze hippe zomerjurk voor langs het strand of voor bij het zwembad gaat zeker mee op reis. Je kunt het jurkje op verschillende manieren dragen. Dat was voor mij even oefenen maar gelukkig heeft Wrapajanas een praktisch YouTube filmpje gemaakt. Kijk, zo omwikkel je jezelf dus met deze vrolijke jurk. Snel en stylish.
Er zijn diverse kleuren en printjes. Perfect dus. Ik kocht mijn Wrapajanas op de website van Bandajanas… van die leuke losbandige slippertjes die je helemaal naar wens zelf kunt samenstellen. Een ideale combinatie trouwens.