Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zomertrends van LOOkX

Make-up die je huid verzorgt. Het klinkt op zich logisch, maar dat is het in de praktijk zeker niet. Bij het Nederlandse merk LOOkX wél! En dat merk je. Ik heb zelf een lipgloss en deze draag ik met zoveel plezier. Vandaar mijn enthousiasme over de zomerse trendcollectie. De make-up is rijk aan natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, beschermen en huidveroudering tegengaan. LOOkX houdt van resultaat, niet van gebakken lucht. Elk product wordt uitvoerig getest op effectiviteit en veiligheid.
Goudtinten
Met de gloednieuwe trendcollectie 2016 van LOOkX haal je de zon naar je gezicht. De eyeshadows worden voor de gelegenheid uitgerust in warme goudtinten. De limited edition trendproducten eyeshadow hebben ook nu weer schitterende kleuren, en altijd met een gouden glinstering. Hooggepigmenteerde oogschaduw met een subtiel glanzende finish. De formule bevat vitamine E en beeswax (bijenwas), ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen.
In dezelfde serie is de blush die de huid laat stralen (maar niet té) gelanceerd en ook de limited lipproducten krijgen een zinderende sunkissed look. Deze hooggepigmenteerde matte crèmelipstick en heldere gloss met parelpigmenten kunnen los van elkaar gedragen worden, maar ook over elkaar heen voor een opvallende lipmake-up. Door toevoeging van verzorgende ingrediënten geniet je huid dubbel van al dat moois.
Skincare
LOOkX Skincare based make-up is dierproefvrij, vrij van dierlijke stoffen, minerale oliën en synthetische parfums, makkelijk in gebruik en dermatologisch getest.