Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Een juweel van… een pleister

9 op de 10 Nederlanders denken dat het beter is een wond te laten genezen aan de lucht. De helft van hen denkt dat pleisters niet de beste verzorging zijn van een wond. Een pleister wordt daarom om praktische redenen kort gebruikt. Bijvoorbeeld om het bloeden te stoppen of de wond te beschermen tegen vuil of kleding. Wetenschappelijk onderzoek van afgelopen decennia daarentegen laat zien dat het genezingsproces juist langer duurt als de wond aan de lucht droogt. Tevens kan dit leiden tot irritatie van de wond en daarmee tot meer littekenvorming. Het gebruik van een pleister versnelt de wondgenezing tot maar liefst 50%. Het houdt de wond vochtig zodat nieuw huidweefsel in een ideaal milieu kan worden aangemaakt. Nieuwe huidcellen groeien, delen en migreren namelijk beter in een vochtig milieu. Gebruik dus een pleister voor de beste genezing van de wond.

Zilver!
We kennen zilver allemaal in de vorm van sieraden, maar wist je dat zilver ook een sterke antibacteriële werking heeft? In de medische wereld wordt zilver al lange tijd gebruikt om infecties van wonden te voorkomen. Hansaplast maakt deze professionele vorm van wondverzorging nu toegankelijk voor iedereen met de introductie van Hansaplast pleisters met Antibacterieel Zilver. De helft van de wonden die we dagelijks in en rond het huis oplopen raakt namelijk geïnfecteerd. Door de toevoeging van antibacteriële zilverionen aan deze nieuwe pleisters nemen risico’s op infecties direct af. Dit juweel onder de pleisters is nu in diverse maten verkrijgbaar in apotheken en drogisterijen.