Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Haarlem holt op hoge hakken!

Ik houd van schoenen. Of beter gezegd, ik ben werkelijk dól op schoenen. Vooral op gekleurde. Met een hak! Vandaar dat zo’n bericht van het damesschoenenmerk Colette Sol mij meteen opvalt. Zij organiseren namelijk een Stiletto Run. Gaaf. Ik loop zelf fantastisch op mijn Colette schoenen, die kussentjes onder mijn tenen…  heerlijk! Maar zal ik daar nou echt op kunnen rennen? Ik houd trouwens helemaal niet van hardlopen. En toch, toch denk ik dat ik mee gaan doen. Want de Stiletto Run is méér dan alleen leuk.
Voor Free a Girl
Okay, zo’n wedstrijdje rennen op hoge hakken lijkt mij hilarisch. Zeker omdat er mannen mee gaan hollen, of huppelen. Ik zie het helemaal voor mij. Fun! En het event is ook (mede) georganiseerd voor de gezelligheid, maar heeft wel degelijk een serieus karakter. De opbrengst van de run gaat namelijk geheel naar het goede doel: Stichting Free a Girl. Persoonlijk vind ik Free a Girl geweldig werk doen. Deze stichting strijdt tegen vrouwenhandel en zet zich in om meisjes en vrouwen uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Met de Stiletto Run - tijdens de Shopping Night Haarlem op 11 juni - doneren alle lopers 5,- euro p.p. voor de stichting Free a Girl.


Mannen op hakken
Overtuigd van het goede doel en de locatie (de Grote Markt in Haarlem, waar ik jaren heb gewoond), ben ik bijna om en ga ik meedoen. Wat de doorslag geeft? Mannen op hakken. Nu ga ik mijn Marcel eerst nog even overtuigen dat hij mee moet gaan doen, hij is immers wel dol op hardlopen…
De Stiletto Run van Colette Sol Foundation betekent 100 meter hollen, huppelen of wandelen op hoge hakken, van minimaal 9 cm.
Doe jij ook mee?
Stiletto Run van Colette Sol, op zaterdagavond 11 juni 2016 van 21:00 uur tot 22.15 uur op de Grote Markt, Haarlem. Inschrijven via www.stilettorunhaarlem.nl