Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Joepie-gevoel in jumpsuit

Ik ben dol op jurkjes en schoenen. Maar ik merk een nieuwe tendens. Ik ga broeken ook leuk vinden. In een jeans ga je mij nooit zien, maar wel in een jumpsuit bijvoorbeeld. Soms dan! Want een jurk of een rok blijft favoriet en gewoon heel makkelijk draagbaar. Vind ik. Maar terug naar die jumpsuit. Vorige zomer was ik heel blij met een zwarte jumpsuit van biologisch katoen. Iets duurder dan een ‘Zaraatje’ maar ik heb dat er zeker aan af gedragen. Het model, met een V-hals, is nog prachtig en valt vrouwelijk. Kortom, ik ben om. Voor een nieuwe jumpsuit.
Cupro is een kunstzijde
Vorig seizoen vroeg ik mij al af waarom één van mijn favoriete merken, Fresh Collection, geen jumpsuits had. Wel broeken en tops in dezelfde kleur en stof, maar geen ‘pak’. Okay, ik geef toe soms is een jumpsuit niet helemaal handig, als je naar het toilet moet. Zit je dan in je bh-tje. Toch vind ik een jumpsuit vrouwelijk staan, dus blij dat ik was toen ik er twee bij Fresh in de webshop zag. Maar oei, best wel prijzig. Toch ga ik er voor, want uit ervaring weet ik dat het kwaliteit is, duurzaam én eerlijk. Ik lees over jumpsuit Feza: “Onweerstaanbaar en heel vrouwelijk, deze jumpsuit met waterval hals is gemaakt van soepelvallend cupro. De tailleband van gesmokt elastiek kan je wat laten bloesen voor een wat speelser effect. Een van de mooiste eigenschappen van deze suede-look stof is dat het met de tijd steeds meer karakter krijgt. Met fijne steekzakken en de pijpen zijn aan de onderkant gerimpeld.” Klinkt goed. Helemaal als ik meer lees over cupro. Dit is een kunstzijde met een zijde-achtige glans.

Joepie jumpsuit
Ik kies voor de groene jumpsuit, zwart heb ik immers al. Al weet ik dat het off black van Fresh Collection prachtig is. Ik ontvang de Feza jumpsuit en die kleur: wauw! Geweldig groen. En de stof voelt zacht, als zijde. Doordat cupro niet geweven maar in zeer fijne jersey is uitgevoerd draagt de jumpsuit heerlijk comfortabel. De stof voelt koel en fijn. De waterval hals is wat laag, maar daardoor heel mooi. De elastieken tailleband zorgt er voor dat ik een mooi zandloper figuur krijg en bovendien valt het topgedeelte blousend over het elastiek. Een bescheiden buikje camouflerend. Ik draag mijn jumpsuit met een bootie of laars. Het groene vest wat ik al had kleurt er prachtig bij, of als ik zakelijk weg ga dan trek ik een colbert op de jumpsuit aan. Feza is al meermaals mee geweest naar een feestje, wat het staat waanzinnig, vind ik zelf. En schijnbaar straal ik dat ook uit, want ik krijg telkens complimenten. De kleur past inderdaad goed bij mijn rode haar, maar bovenal is het model van jumpsuit Feza schitterend. Ik heb een joepie-gevoel in de jumpsuit. Nu wil ik die zwarte ook hebben, haha.