Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ja, ik wil…

De bioscoopfilm ‘Ja, Ik Wil!’ werd binnen 5 dagen een ‘gouden film’ en meer dan 350.000 bezoekers zagen in de bios hoe Roos werd gedumpt. Bij mij in de buurt ging de film zelfs als ‘ladies night’ feestelijk in première. Heel wat vrouwen hadden het over deze ‘vrouwenfilm’ en om eerlijk te zijn: dan word ik dwars en wil ik de film niet zien. Maar… dat  hield ik niet vol. Zo’n één dag voor ‘Ja, Ik Wil!’ niet meer in de bioscoop draaide ben ik toch met een vriendin naar deze Nederlandse film geweest. En tjonge, wat is ‘ie gaaf! Zo gaaf, dat ik meteen de dvd in huis heb gehaald!

Nog een keer op dvd
Ik bekeek de film dus wéér, nog een keer op dvd. En weer moest ik om het begin lachen waarbij Roos (Elise Schaap) aan de kant wordt gezet door haar vriend. Het lijkt of de twee tijdens een intiem dinertje dit pittige gesprek voeren, tot de camera breder trekt en je ziet dat hij aan een volle tafel tijdens een bruiloft Roos dumpt. Ze is ontroostbaar en huilt uit bij haar beste homovriend (die ook nog eens gaat trouwen).

Om haar heen stappen diverse exen in het huwelijksbootje en Roos wil zich niet laten kennen en neemt haar jongere stagiair Daan mee naar alle ceremonies. Zij meent dat ze het samen leuk hebben en Roos lijkt maar niet in de gaten te hebben dat hij als een blok voor haar valt. Want… zelf is zij als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer) gevallen. Zoals het hoort in ‘vrouwenfilms’ is dit sprookje te mooi om waar te zijn en is zij weer een illusie rijker. Toch, loopt alles goed af… Hoe? Dat wil ik wel verklappen. Heb jij ‘Ja, Ik Wil!’ nog niet gezien? Of wil je deze hartverwarmende romcom nog een keer zien (en nog een keer, en nog een keer)?