Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Ik heb mijn agenda persoonlijk gemaakt

Al jaren gebruik ik de agenda van Succes. Ik kocht ooit een mooie, leren omslag en jaarlijks koop ik de jaarplanning met op iedere dag een pagina. Klaar! Tot 2016.

Ik kreeg een Bruna Agenda opgestuurd. Nou heb ik de afgelopen jaren wel vaker agenda’s ontvangen maar geen leek mij hándig. Tot nu dus. Al is de agenda wel iets groter dan mijn vertrouwde agenda, deze slaat makkelijk om door de stevige ringband. De gekleurde boekenleggers komen mij ook goed van pas, de dagen zijn overzichtelijk, ik kan een jaarplanner bekijken, alle feest- en bijzondere dagen 2016 staan er in. Deze opsomming vind je natuurlijk in veel agenda’s terug, maar wat mijn nieuwe agenda perfect maakt: ik kan er een persoonlijke touch aan geven. Er zijn doorschijnende insteekhoesjes waar ik foto’s van mijn kinderen, de hond en manlief of leuke memo’s in kan doen. Er is ook een stickervel, wat mij weemoedig terug doet denken aan mijn jaren ’80 schoolagenda. Heerlijk! Al zijn de teksten nu ‘oppas’, ‘belangrijk’, ‘feest’ of ‘visite’. Hét andere fijne extraatje: leuke kaartjes die je er uit kunt halen. Kortom, gewoon gaaf.