Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voor een schoenenfreak, zoals ik

Soms krijg je zo’n positieve energie als je een fijn gesprek hebt. Dát had ik zojuist dus, met Dany van het Nederlandse label Colette Sol. We spraken zeker een kwartier over schoenen. Heerlijk! Het is immers een damesschoenenmerk, maar dit gesprek ging dieper dan ‘gewoon mooie schoenen’. We hadden het over kleur. Ik kocht namelijk een poosje terug knalroze laarsjes en ik ben er dol op. Dany: “Gekleurde schoenen kunnen een outfit zó ophalen, en je lijkt er jonger door.” Heerlijk! We hadden het verder over hakhoogtes, een écht goed voetbed, leersoorten en over de foundation (bij ieder verkocht product gaat er een percentage naar stichtingen die de strijd tegen vrouwenhandel aangaan).

Opvallend schoentje

Al kletsende aan de telefoon surfde ik door de webshop en viel mijn oog op meerdere laarsjes. Die short city red snake is waanzinnig. Rood is mijn kleur en printjes ook. Niemand in mijn omgeving zal verbaasd zijn als ik op zo’n opvallend schoentje op het schoolplein sta. Maar ik twijfel nog. Want het allernieuwste model cowboy boot cupper black is prachtig. Het is een limited dus ik moet niet te lang twijfelen… Dany omschrijft de laars als “stoer en toch elegant, gemaakt van zwart leer met goudkleurige kringen. Perfect voor de feestdagen… en alle dagen daarna.” Met een hakhoogte van 6 cm plus het bekende goede voetbed en zacht leren binnenzooltje van Colette Sol is dit een must have, vind ik. Als je dit schoenenmerk eenmaal hebt gepast en draagt, dan wil je meer Colette Sol's. En voor de duidelijkheid dit is geen advertorial of een tekst waarbij ik schoenen heb gekregen, ik ben serieus enthousiast (en natuurlijk een schoenenfreak).