Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Voor jou en je mini-me!

Toen ik zelf geen kinderen had kon ik mij níet voorstellen dat je als moeder dezelfde kleding of accessoires als je dochter zou dragen. Inmiddels weet ik beter! Sterker nog, ik ben er stiekem dol op als mijn mini-me hetzelfde draagt als ik. Qua kleding kies ik voor net een variant op haar kledingstuk. Zo kocht ik een fluffy vestjes bij DressesOnly en voor Pien een gelijksoortig vest (maar met capuchon) van Someone. Oh ja, en nu komt het, dat droegen wij tegelijk met onze ‘papegaaien’ jurk… zij die van Ninie Kinderkleding en ik van Smashed Lemon. Kortom, ik doe aan de moeder-dochter look, met variatie. Hoewel, we hebben ook een setje van exact dezelfde stof van de merken Miss Chaos en Chaos-and-Order. Een groene ruit. Dochterlief als shirt en rok en ik de jurk.

 

 

Sieradensetje voor moeder & dochter

Natuurlijk lopen we niet al te vaak rond met dezelfde soort kleding. Dat doen we meestal alleen als we een feestje hebben (en inderdaad, de reacties zijn vaak gaaf). Op gewoon doordeweekse dagen zeg maar, variëren we met een zelfde soort accessoire. Bijvoorbeeld met prachtige moeder dochter armbandjes van Mom & Me. Toen Pien een baby was droegen we een schitterend setje met parels. En nu hebben we recent een lief sieradensetje voor moeder & dochter gekocht met rode jade kralen en een boeddha hoofdje. Een prachtig sieraad voor ‘kleine’ meisjes. Kayasieraden.nl stuurde de moeder-dochter armbanden per post en de verrassing was groot. Twee schitterende roze zakjes met daarin voor ieder een armband (de facetgeslepen rode kralen glinsteren je tegemoet), plus een zilverpoetsdoekje. De kaart met de tekst ‘De liefde tussen moeder en dochter is voor altijd!’ raakt mij emotioneel. Dochterlief vindt de kaart mooi en pikt die meteen in. De armbanden dragen wij met plezier en soms laten we de twee budha’s elkaar een kusje geven.

Voor het hele gezin

De collectie Mom & Baby en Mom & Me armbanden en sieraden is heel divers en de keus is enorm. Ik vind het zelf fijn om te zien dat er nu ook Moeder & Zoon en Papa & Zoon sieraden zijn. Sterker nog, je kunt een heel setje armbanden voor het hele gezin bestellen. Lief voor moeder en dochter en stoer voor de vader en zoon.

 

De keuze is reuze en heb je liever een andere combinatie armband-bedel? Geen probleem bij Kayasieraden.nl. Chat met eigenares Tanja of mail haar en je sieraden worden voor jou gemaakt.