Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Schoonheidsbehandeling met edelstenen

Echt tijd maken voor jezelf. Ik vind het lastig. Want er is altijd wel íets te doen; het huishouden, kinderen naar en van school brengen, werken en niet te vergeten sociale contact onderhouden. Ik hoef het eigenlijk niet allemaal op te noemen, want volgens mij herkennen bijna alle vrouwen zich hier in. En daarom is het juist zo belangrijk en fijn om eens tijd voor jezelf te maken.

Relaxte schoonheidssalon

Een goed boek lezen geeft al rust, maar wat bij mij nog beter heeft geholpen: een zalige behandeling in een relaxte schoonheidssalon. Ik heb het bewust over ‘relaxte’ salon, want ik voel mij zelf niet zo heel erg thuis in zo’n über-trendy salon met hippe dames midden in een drukke stad. Nee, ik ging naar de ontspannen schoonheidssalon van Sandy.

Op haar website heb ik gelezen: “Bij PRANA Beauty & Health, praktijk voor natuurlijke innerlijke- en uiterlijke verzorging in Hoofddorp, kun je terecht voor gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke- en dierproefvrije producten; vrij van synthetische toevoegingen, parabenen of genetisch gemanipuleerde planten.”

Sandy is werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialist, bloesemremedie– en celzouttherapeut. Dát spreekt mij aan en na lang twijfelen tussen diverse fijne behandelingen kies ik voor de Rozenkwarts-rozen behandeling.

Verzacht en kalmeert

Sandy werkt vanuit huis en nadat zij de voordeur voor mij heeft geopend lopen we naar haar salon op zolder. Een ontspannen ruimte met prachtige groene tinten.

Ik heb zelf die ochtend een pittige aanvaring met zoonlief van 9 jaar gehad en voel mij enorm gespannen. Ik besluit het er meteen uit te gooien omdat ik het gevoel heb dat Sandy mij begrijpt. Zij voelt vertrouwt, begripvol… en ja, gewoon prettig. Terwijl ik met mijn voeten in een warm badje zit met rozenolie en rozenkwarts edelsteenremedie (Alaskan Essences) gooi ik mijn frustratie van die ochtend er uit. Het voelt fijn om er met haar over te praten. Al kun je natuurlijk ook gewoon je mond houden tijdens een behandeling. Dat doe ik ook, later.

Als ik op de 'schoonheidsstoel' lig en écht geniet van de verwenbehandeling. Mijn gezicht wordt gereinigd en er volgt een milde peeling in prettige geuren. In de tussentijd heeft Sandy meer verteld over mijn gekozen Rozenkwarts-rozen behandeling. Het blijkt geen toeval te zijn dat ik juist deze behandeling koos. “De Rozenkwarts-rozen behandeling is een ideale behandeling om stress te verminderen en je huid optimaal te verzorgen. De rozenkwarts edelsteenremedie (Alaskan Essences) opent, verzacht en kalmeert het hart; harmoniseert het hartgebied zodat intimiteit met zichzelf en anderen mogelijk is en blijft”, legt ze uit.

Warme en koude rozenkwarts edelstenen

Ik geniet volop van de bijzondere wisselwerking van de warme en koude rozenkwarts edelstenen die samen met de 100% zuivere essentiële rozenolie over mijn gezicht, hals, nek en decolleté glijden.

Sandy is bloesemremedietherapeut en heeft aan de massageolie een extra bloesem-/ edelsteen- of omgevingsremedie toegevoegd die zij intuïtief voor mij heeft uitgekozen. Ik geniet er van en kom volledig tot rust. Dat heb ik wel eerder ervaren bij schoonheidsspecialisten maar Sandy doet tóch net een stapje meer. Niet alleen op intuïtief niveau, maar ook praktisch. Terwijl mijn gezicht ontspant met een masker, krijg ik een handen- en voetenmassage.

Zalig! Laat mij hier de rest van de dag maar liggen!

 

 

 

Ben jij nu benieuwd naar een fijne behandeling door Sandy bij PRANA Beauty & Health in Hoofddorp?

Bekijk op je gemak alle mogelijke behandelingen op de website http://natuurlijkprana.nl.