Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

De Gezonde Mama

Gaaf voor Mama ging op zoek naar dé juiste persoon om een review te schrijven over De Gezonde Mama. Maria Postma van De Geboortestudio ging met plezier met dit lifestyleboek over de zwangerschap aan de slag. Dit is haar review: “Met mijn interesse voor zwangerschap en geboorte heb ik al de nodige boeken over dit onderwerp gelezen. Wat een verrassing, De Gezonde Mama van Alicia Silverstone biedt allerlei nieuwe inzichten en tips!

Gezin van de schrijfster

Ik moet eerlijk zeggen dat het eerste wat ik dacht toen ik hoorde dat het boek geschreven is door Alicia Silverstone was; “Weer een Hollywood figuur die een boek over gezond leven uitbrengt.” Maar wat een leuk boek om te lezen! Leuk vormgegeven met aantrekkelijke plaatjes, ook van het gezin van de schrijfster. En vooral inhoudelijk goed en van toegevoegde waarde op alle al bestaande boeken over zwangerschap en geboorte. Zo’n compleet boek vanuit deze invalshoek ben ik nog niet tegengekomen.

Vanuit haar groene en duurzame visie neemt de schrijfster je mee naar verschillende fases; Sneller zwanger, stralend zwanger, een fijnere bevalling, een gezonde kraamtijd tot en met gezond en liefdevol ouderschap de eerste zes maanden in het leven van je baby. Ook wordt er in de diverse hoofdstukken stilgestaan bij de belangrijke rol van de (aanstaande) vaders. Het is een heel compleet boek dat goed aansluit bij de groeiende belangstelling voor gezonde en duurzaam leven en voeding.

cursus HypnoBirthing

De schrijfster heeft haar research goed gedaan, haar adviezen worden ondersteund door recent wetenschappelijk onderzoek. Ook refereert ze aan het boek HypnoBirthing® van Marie Mongan over de toegevoegde waarde van affirmaties tijdens zwangerschap en geboorte. Ook de adviezen over de voorbereiding van de geboorte en kraamtijd komen mooi overeen met de dingen die ik zelf vertel tijdens de cursus HypnoBirthing van De Geboortestudio.”

Alicia Silverstone is een Amerikaanse actrice en bekend van onder meer de televisieserie Miss Match. Ze is boegbeeld voor een groene zwangerschap en moeder van twee kinderen. Bekijk ook haar website: www.thekindlife.com. De gezonde mama, ISBN: 9789021558837, Kosmos Uitgevers.