Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zoefff

Van die lange, indrukwekkende zoef-wimpers… daar droom ik alleen maar van. Toen ik ging trouwen heb ik wimperextentions gebruikt met een hoog wauw-effect. En dat gevoel had ik laatst weer, maar nu gewoon met mascara.

Meer volume, meer lengte

Mascara en ik… het is niet de perfecte combinatie. Ik smeer het nogal eens onder of boven mijn oog. Kortom, ik klieder nog al eens. Toch geef ik de Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara een kans. Al na één streek met het toverborsteltje heb ik meer volume en meer lengte. En, niet geknoeid. Het brengt makkelijk aan en heeft werkelijk een zoefff-effect.

Advies van Max Factor’s make-up artist Marie-Sophie Steenaert: Deze unieke mascara roller geeft in 1 keer een volle laag af die de wimpers een enorme lift geven. Na het aanbrengen van de eerste laag mascara wil je dat deze volle laag goed blijft zitten. Zorg daarom dat je wimpers droog en vetvrij zijn. Dit kun je doen door je ogen te mijden bij het aanbrengen van je dagcrème. En een laagje poeder over je oogleden en wimpers aan te brengen, vóórdat je je ogen gaat opmaken.