Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Keuken- en woonaccessoires voor natuurliefhebbers

Als ik het persbericht van Gifts & More ontvang met als kop ‘Keuken- en woonaccessoires voor dierenliefhebbers’ is mijn interesse wel gewekt. Zeker omdat ik een afbeelding van een teckel zie. Teckels hebben mijn hart gestolen. Ik bekijk de nieuwe, zelf ontworpen collectie keuken- en woonaccessoires in de webshop, van sierkussens tot theemutsen en ovenwanten en van schorten tot paraplu’s. Toch blijft mijn oog meer hangen bij de levensechte afbeeldingen (het zijn volgens mij foto’s) van herfstplaatjes als kastanjes, eikels en hout. Maar ik weet zeker dat dierenliefhebbers erg blij worden van bijvoorbeeld een hond of konijn. Gifts & More deed namelijk binnen haar webshop een onderzoek naar de meest favoriete dieren. De 10 populairste dieren zijn opgenomen in de nieuwe collectie. Met in het nieuwe dierenthema nu dus afbeeldingen van een teckel, bulldog, blonde labrador, chihuahua, kat, kitten, wild zwijn, konijn en kip.

Eigen ontwerp

Wat ik persoonlijk zo gaaf vind aan de collectie is de mogelijkheid om een complete set te maken van mijn favoriete afbeelding. Ik val eigenlijk voor de afbeelding van een prachtig hert. Ik zie het al helemaal voor mij hoe ik loop met een winterse paraplu met dit schitterende dier. Toch ga ik, ook in verband met de levertijd, voor de afbeelding met kastanjes. Super sfeervol. De gehele lijn komt in beeld en ik bestel sierkussens en zelfs een deurmat met dezelfde afbeelding. Met relatief weinig accessoires en voor een redelijk budget, pimp ik in mum van tijd mijn huis. Waanzinnig!

Yvonne (mede-eigenaar van Gifts & More) heeft de collectie zelf ontworpen: ‘’Online verkopen wij veel verschillende woonaccessoires. Ik ontwerp deze vaak zelf, omdat ik zo de behoefte van onze klanten het beste kan nastreven. Ik vond zelf dat er meer producten moesten komen voor dierenliefhebbers. Vandaar deze realistische maar vooral erg leuke collectie!’’