Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/e/e/gaafvoormama.nl/httpd.www/templates/gaafvoormama_3_1200/functions.php on line 182

Welkom bij Gaaf voor Mama

Eigenwijze schoenen

 

 

Ik ben een echte schoenenfreak. Langs de etalage van een schoenenwinkel lopen… No way, ik moet kijken. En eigenlijk naar binnen om dat prachtige paar te passen en liefst te kopen. Maar oh jee, mijn kast met schoenen en laarzen puilt werkelijk uit. Ik word gelukkig van een paar nieuwe schoenen en natuurlijk ben ik blij met ieder nieuw paar. Ik draag ze met plezier. Het meest houd ik van laarzen, die net even anders zijn dan ‘de rest’. Knal kleuren, grappige printjes, ponyhaartjes (nep hoor), een bijzondere hak. Heerlijk! Ik kan in de zomer al verlangen naar een regenachtige dag zodat ik mijn laarzen weer uit de kast kan halen.

 

Prikkelend eigenwijs

Ik weet dat ik niet de enige schoenenliefhebber ben. Veel vrouwen hebben de tik om graag schoenen te shoppen. En ik gebruik altijd als excuus dat ik vakmatig over de schoenen schrijf in het vakblad Tred en natuurlijk op www.gaafvoormama.nl. Als er een persbericht over de nieuwe collectie van het Nederlandse merk Red-Rag in mijn mailbox valt, dan word ik al blij. Ik houd van het merk, zowel voor mijn kinderen als voor mijzelf. Red-Rag profileert zich graag als “een opvallend schoenenmerk: tegendraads en prikkelend eigenwijs. De wereld van Red-Rag is een creatieve, inspirerende broedplaats, een 'vrijstaat' waarin alles anders is. Vandaar die uitdagende, stoere attitude.” Dat klinkt mij gaaf in de oren en niet veel later mag ik een prachtig paar laarzen ontvangen. Wauw, ze zijn waanzinnig. En inderdaad eigenwijs met een gestanst printje. Trendy, maar ook een beetje klassiek. Een spitse neus. Ik trek ze aan en yes, ze passen. Het is een enkellaarsje met een rits en ik wandel er zo op weg. Ze zijn gaaf!

 

Bekijk de nieuwe Red-Reg collectie voor women online op www.red-rag.nl