Gaaf voor Mama

faceboekicoon

Volg ons op Facebook!

twittericoon

Volg ons op Twitter!

instagram logo-blog-thumb

Volg ons op Instagram!

 

Wat zoek je?

Welkom bij Gaaf voor Mama

Zalige sjaals

 

Als het wat frisser wordt vind ik het heerlijk om een sjaal om te doen. Het is niet alleen heerlijk… een sjaal is een prachtig accessoire. De webshop SjaalMania omschrijft het ook mooi: “Er zijn zoveel verschillende manieren om een sjaal te dragen, waarmee je zoveel kan uitdrukken over jezelf. Een sjaal is emotie. Je kan lekker wegduiken in een sjaal, maar je kan ook een vrolijke bui uitdrukking geven met een sjaal. Je kan op chique en je kan op stoer.” Ik ben het er helemaal mee eens.

 

Voor een wauw-effect

Ik houd het zelf niet alleen bij een sjaal, maar ook een poncho, omslagdoek of warme col zijn aan mij besteed. Het fleurt een outfit op, maar bovenal vind ik het persoonlijk erg fijn om iets om mijn hals te dragen. Lekker warm. En dan een poncho. Dat geeft echt een wauw-effect. Zeker in de herfst of het vroege voorjaar is een poncho fijn. Ik heb mijn oog laten vallen op de oud-roze poncho van Knit-Knit Obelix. Die ziet er stralend en zacht uit. Al heeft de zwarte poncho van Knit-Knit Bratz ook absoluut iets bijzonders. Dat wordt weer moeilijk kiezen. Tussendoor surf ik naar wat andere merken en sjaals. Pfff, moeilijk kiezen uit al die mooie merken zoals BeckSöndergaard Copenhagen, Black Lily, Bella Ballou, Mynuka Berlin, Ibiza People, Mimic Copenhagen, Bufandy Amsterdam en natuurlijk het eigen merk SjaalMania sjaals

 

 

SjaalMania is dé online sjaalboutique van Nederland, waar je altijd slaagt voor een sjaal, poncho of omslagdoek die perfect past bij je laatste mode outfit. Leuk om zelf te shoppen.

Maar een sjaal is ook een gaaf cadeau! Ook hiervoor kan je altijd terecht bij SjaalMania, want zeg nou eerlijk: Hoe leuk is het om een sjaal cadeau te krijgen!?